Wespenval

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Wespenval

Wat is een wespenval?

Een wespenval is een apparaat of mechanisme waarmee wespen met succes kunnen worden bestuurd. Wespen zijn beangstigend voor veel mensen die al eerder zijn gestoken. Het zijn echter nuttige insecten die als belangrijkste functie hebben om andere insecten te eten. Wespen worden aangetrokken door eiwitten en suikers, dus een wespenval met deze geuren kan wespen elimineren. De belangrijkste taak van een wespenval is het succesvol elimineren van wespen zonder enige hulp van een persoon. Dit betekent dat je de val zet en dat er vanzelf een wesp wordt getrokken.

Eisen voor een goede wespenval

Er zijn vele manieren om zelf een wespenval te maken, met materialen die gemakkelijk te krijgen zijn. Een goede wespenval moet wespen efficiënt elimineren. Het maakt niet uit wat voor materiaal er gebruikt wordt, of de val nu in de lucht hangt, op de grond of aan het stopcontact, het belangrijkste is wanneer je een lijmplank gebruikt en wanneer een val de lokstoffen gebruikt.

Toepassingsgebied van de wespenval

Er zijn veel structuren zoals zomerhuizen, garages, kippenhokken en kassen die een geweldige omgeving bieden voor wespen om te nestelen. Aan de ene kant zou men graag de wespen willen vangen die ervoor kiezen om daar te nestelen, maar het zou raadzaam zijn om geen wespengeurverspreiders te gebruiken. Het laatste wat we moeten doen is meer wespen in de structuur trekken. Een niet-toxische kleefstofval met een visueel aas is een effectieve optie die de wespen in het gebied zal vangen zonder dat er meer wespen worden aangetrokken.

Onze top 10 wespenvallen