Wii-controller

Nintendo wii controller white motion plus INSIDE - Tested Working - CLEANRemoto Motion Plus Telecomando per Wii [Controller +Nunchuck +Silicone + Cappio]Nintendo Wii Controller Classic NuovoWii - Controller Aufsatz: Boxhandschuhe / Boxing Gloves
LinkNintendo wii controller white motion plus INSIDE - Tested Working - CLEAN*Remoto Motion Plus Telecomando per Wii [Controller +Nunchuck +Silicone + Cappio]*Nintendo Wii Controller Classic Nuovo*Wii - Controller Aufsatz: Boxhandschuhe / Boxing Gloves*
VerfügbarkeitVersand nach: WorldwideVersand nach: EuropeLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 17,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 9,52
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 27,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 17,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Nintendo wii controller white motion plus INSIDE - Tested Working - CLEAN
VerfügbarkeitVersand nach: Worldwide
€ 17,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Remoto Motion Plus Telecomando per Wii [Controller +Nunchuck +Silicone + Cappio]
VerfügbarkeitVersand nach: Europe
€ 9,52
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nintendo Wii Controller Classic Nuovo
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
€ 27,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Wii - Controller Aufsatz: Boxhandschuhe / Boxing Gloves
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 17,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Wii-controller

Deze Wii Controller Test gaat over controllers die zowel met Nintendo’s Wii-systeem als met het Wii U-systeem kunnen worden gebruikt om de titels te spelen die erop verschijnen. Zo’n controller bestaat uit 2 delen, de Nunchuck, die vooral geschikt is voor het bewegen van personages op het scherm met zijn analoge stok, en de Wii-afstandsbediening, waarmee de acties in de meeste spellen kunnen worden uitgevoerd.

Er zijn echter verschillen tussen de verschillende regelaars van de verschillende fabrikanten en daarom hebben we de marktsituatie in dit segment nader bekeken.

Een van de belangrijkste eisen die gamepads in deze Wii-controllertest moeten hebben, is hoe het werkt. De knoppen op zo’n regelaar moeten onder andere een aangenaam drukpunt hebben. Daarnaast is het dankzij Nintendo ook een vaste waarde geworden om een handriem aan deze controllers te bevestigen, zodat de speler de controller veilig kan gebruiken. Natuurlijk moet de bewegingsbesturing van deze controllers ook gemakkelijk te gebruiken zijn voor de spelers. Ten slotte moeten de respectieve regelaars ook na het herladen nog een bepaalde tijd bruikbaar zijn, voordat ze De spelers moeten terug naar de kabel voor het opladen.

De Wii-controller is geschikt voor gebruik met de Nintendo Wii en het Wii U-systeem, dat ook van Nintendo afkomstig is. Met een dergelijke controller kan de speler de beschikbare spellen op deze consoles gebruiken door middel van bewegingsbesturing. Vooral deze vorm van controle heeft in het verleden aanzienlijk bijgedragen aan het succes van de Nintendo Wii, omdat de spelers zelf gedwongen worden om fysiek actief te worden.

Natuurlijk zijn de Wii-controllers niet alleen verkrijgbaar bij Nintendo zelf, daarom willen we in deze Wii-controller review ook kijken naar producten van derden. Prous, Big Ben en vele andere fabrikanten hebben dergelijke Wii-controllers in de aanbieding. Deze doen ons meestal denken aan de originele Nintendo-controllers in hun uiterlijk en verschillen meestal vooral in prijs en kwaliteit. Daarnaast zijn er ook diverse modellen van de zogenaamde Classic controller van Nintendo en van een aantal andere fabrikanten.

In vergelijking met de normale Wii-controllers is dit een standaard controller met twee analoge sticks, die doet denken aan de Playstation- en X-Box-controllers. Hiermee kunnen ook oudere titels, die op de Wii kunnen worden gedownload, door de spelers worden gebruikt.

OurTop 10 – Wii-controller

Nr. 1
Nintendo wii controller white motion plus INSIDE - Tested Working - CLEAN
Kundenbewertungen
Nintendo wii controller white motion plus INSIDE - Tested Working - CLEAN*
von Unbranded

Nintendo wii controller white motion plus INSIDE - Tested Working - CLEAN. Condition is "Used". Dispatched with Royal Mail 2nd Class.Please message us with any questions.

 Preis: € 17,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Remoto Motion Plus Telecomando per Wii [Controller +Nunchuck +Silicone + Cappio]
Kundenbewertungen
Remoto Motion Plus Telecomando per Wii [Controller +Nunchuck +Silicone + Cappio]*

Remoto Motion Plus Wii Telecomando Controller Con Nunchuck Silicone SchlaufeLa descrizione di questo articolo stata tradotta automaticamente. Se hai dubbi o domande, ti invitiamo a contattarci.con Motion Plus Sensor v Colors NOVIT da DE tradeTelecomando Motion Plus Wii Cinturino in silicone Nunchuck NUOVO
Telecomando Motion Plus Wii Cinturino in silicone Nunchuck NUOVOMERCE NUOVA+ IMME...

 Preis: € 9,52 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
Nintendo Wii Controller Classic Nuovo
Kundenbewertungen
Nintendo Wii Controller Classic Nuovo*

Nintendo
Wii Controller Classic nuovo originale Nintendo tolto dalla scatola solo per effettuare le foto del contenuto e rimesso nella propria scatola con cura. Le foto descrivono il controller nel miglior modo possibile, per altre info non esitate a contattarmi. Nintendo
Wii Controller Classic new original Nintendo removed from the box only to take photos of the contents and put back in its ...

 Preis: € 27,90 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Wii - Controller Aufsatz: Boxhandschuhe / Boxing Gloves
Kundenbewertungen
Wii - Controller Aufsatz: Boxhandschuhe / Boxing Gloves*
von Markenlos

Controller Aufsatz: Boxhandschuhe / Boxing Gloves

gebraucht

 

Artikelmerkmale

Artikelzustand:

Gebraucht

 
Getestet & voll funktionstüchtig - Normale altersbedingte Gebrauchsspuren

Artikelnummer:
9071008

Wichtige Hinweise

Controller Aufsatz: Boxhandschuhe / Boxing Gloves Musterbild!...

 Preis: € 17,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Waarschijnlijk nog steeds de meest voorkomende zijn de Wii-controllers, die Nintendo zelf aanbiedt aan zijn klanten. De Wii-afstandsbediening en de Nunchuck moeten meestal apart van deze fabrikant worden aangeschaft. Aan de andere kant bieden veel fabrikanten, zoals Cooleader of CITTATREND, deze twee controllers ook in praktische bundels aan.

Daarnaast bieden veel andere hardwarefabrikanten hun klanten ook hun eigen Wii-controllers aan in hun productportfolio. Onder hen zijn fabrikanten als Big Ben, Expresstech, Prous of de fabrikant TOOGOO. Meestal zijn deze controllers veel goedkoper dan die van Nintendo, dus je betaalt vaak dezelfde prijs voor een bundel Wii Remote en Nunchuck als voor een afstandsbediening van Nintendo zelf.

Hoewel Nintendo zijn nieuwe console al op de markt heeft gebracht met de „Switch“, geniet vooral de Nintendo Wii nog steeds grote populariteit onder de spelers. Aangezien de Nintendo Switch ook gebaseerd is op een type bewegingsbesturing, is het ook mogelijk dat de Wii-controllers in de loop van de tijd met dit systeem kunnen worden gebruikt. Daarom zijn er nog steeds een aantal Wii-controllers van verschillende fabrikanten op het internet te vinden.

Hoewel grote innovaties nu grotendeels ontbreken, is de prijs van de Wii-controllers de laatste tijd gedaald. Met name controllers van externe fabrikanten worden vaak aangeboden in bundels bestaande uit Remote en Nunchuck.

Het voordeel van het kopen van een Wii-controller op het internet is vooral het brede scala aan controllers van externe fabrikanten. Deze zijn hier soms tegen veel lagere prijzen te vinden dan in speciaalzaken. Dit geldt zowel voor de Wii-controllers van Nintendo zelf als voor de controllers van andere fabrikanten. U moet echter alleen kijken naar de prijs van een Wii-controller.

Dus ook de kwaliteit ervan moet voldoen aan de verwachtingen die eraan worden gesteld. Het is daarom aan te bevelen dat klanten de beoordelingen die ze op het internet aan de controller hebben gegeven, bekijken. Daarnaast kunnen testrapporten ook een goede manier zijn om uzelf te overtuigen van de kwaliteiten van een Wii-controller voordat u deze koopt.

Gegarandeerd niet veel mis, je kunt niet veel mis doen met de aanschaf van een Wii-controller van Nintendo, aangezien deze controllers afkomstig zijn van de consolefabrikant zelf. Je kunt ze ook vaak op het internet vinden tegen veel lagere prijzen dan in speciaalzaken, al zijn ze nog steeds een beetje zijn duurder dan de producten van veel andere fabrikanten.

Een andere factor, naast de prijs van een Wii-controller, is natuurlijk de kwaliteit ervan. Het drukpunt van de knoppen mag dus in geen geval te stevig zijn en de bewegingssensor moet ook altijd perfect werken. Dit kan door de speler ter plaatse worden getest bij het kopen van een Wii-controller in een winkel, in tegenstelling tot het kopen van een online controller.

Aan de andere kant kan het een goed idee zijn om, alvorens een Wii-controller op het internet te kopen, de klantbeoordelingen van de verschillende controllers door te nemen. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat de controller echt voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Er zijn ook veel accessoires voor de Nintendo Wii-controllers te vinden, vooral op het internet. Hieronder vallen externe accu’s met een hogere oplaadcapaciteit, diverse Lightgun-uitbreidingen voor gebruik met de Wii-controller, of zelfs siliconenkoffers en handbanden die moeten bijdragen aan een grotere veiligheid tijdens het gebruik. Ook een stuurwiel, dat perfect is voor het spelen van de leuke racer „Mario Kart“, is te vinden onder de aangeboden accessoires voor de Wii-controller.