XXL-matras

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

& test

Een oversized matras is Xxl en biedt een zeer hoge ligstabiliteit tot ongeveer 200 kilogram. Mensen met overgewicht doen er goed aan een matras in Xxl-formaat te gebruiken en kunnen er comfortabel op slapen.

Hoogwaardige Xxl-matrassen kenmerken zich door bepaalde eigenschappen, zoals een stevige veerkern en een stabiele schuimstofhoes. Sommige modellen zijn ook uitgerust met een kokoshoes. Een dergelijke hoes zorgt voor een aangename stevigheid van de matras. Uit de Xxl-matrastest blijkt dat een hoogwaardige overmaatse matras het vocht dat door transpiratie ’s nachts wordt geproduceerd bijzonder goed absorbeert dankzij de natuurlijke vezel. De matrassen in XXL-versie hebben, afhankelijk van het model, vijf of zeven ligzones en voldoen aan alle ergonomische eisen. Het lichaam wordt optimaal ondersteund en de Xxl-matras geeft op de juiste plaatsen plaats. Een hoogwaardige matrashoes zorgt voor een goede ventilatie van de matras en een uitstekend bedklimaat.

Mensen die iets meer wegen hebben een Xxl-matras nodig dat het lichaam in elke slaaphouding perfect ondersteunt en de wervelkolom orthopedisch correct positioneert. De Xxl-matras test laat zien dat, afhankelijk van het model, een belasting tot 200 kilogram mogelijk is. De toepassingsgebieden bevinden zich niet alleen in particuliere huishoudens, maar ook in ziekenhuizen en verpleeghuizen.

Er is geen echt gezond en verstandig alternatief voor een overmaatse matras, omdat zware mensen het beste op Xxl-matrassen en de bijbehorende lattenbodem kunnen slapen en van een hoog ligcomfort kunnen genieten.

Onze Top 10 – XXL matras

Malie, opgericht in 1936, is een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in Xxl-matrassen. Het bedrijf verkoopt zijn oversized matrassen aan diverse bed- en meubelzaken in Europa en Azië.

Een andere fabrikant is Dunlopillo, opgericht in 1952, die een echte professional is in Xxl-matrassen. Orthowell is ook een specialist voor grote matrassen en lattenbodems.

Nieuw is dat sommige moderne modellen een symmetrische ligzone hebben, waardoor de matras naar believen kan worden gedraaid en omgedraaid. Innovaties op het gebied van Xxl-matrassen zijn een dubbele stoffen bekleding met rand en met klimaatband, die een ergonomische aanpassing aan het betreffende lichaam mogelijk maakt.

In de Xxl Matras Test wordt al snel duidelijk dat het kopen van een overmaatse matras op het internet een voordeel is, omdat u aanzienlijk kunt besparen op de prijs en toch een uitstekende kwaliteit krijgt. Ook de keuze van de verschillende modellen en de beschikbaarheid is veel groter dan in de buurtwinkel. En niet in de laatste plaats kan de extreem grote matras comfortabel bij u thuis worden afgeleverd.

Bij de aankoop van de overmaatse matras heeft u de keuze tussen verschillende materialen.

De Xxl-koudschuimmatras bijvoorbeeld heeft een hoog aanpassingsvermogen. De

Xxl-veermatras is extreem robuust en belooft een lange levensduur. Een elastisch Xxl Bonnell veermatras en het flexibele Xxl-latex matras zijn perfect voor mensen met een allergie. Als u eenmaal het juiste model hebt gekozen, moet u altijd letten op de drukontlasting en de zonering van de Xxl-matras. Alleen dan is een uitgebalanceerde slaaphouding op de matras gegarandeerd.

stijl=“font-size:small;“> Een ander belangrijk aankoopcriterium is het ademend vermogen, zoals de Xxl-matras test aantoont. Luchtdichte materialen zijn taboe. De hardheid van het matras mag ook niet worden genegeerd bij de aankoop van een Xxl-matras. Vaak denken mensen met overgewicht dat ze zeer harde modellen moeten kopen. Het is echter aan te raden om ervoor te zorgen dat de matras zich individueel aanpast aan het lichaam. De hardheidsgraad wordt beschreven van H1, d.w.z. zeer zacht tot H5, d.w.z. zeer hard. Afhankelijk van de fabrikant kan de hardheidsgraad variëren. Daarom is het aan te raden om bij de aankoop van een Xxl-matras uitgebreid advies te krijgen van de verkoper om een slechte aankoop te voorkomen. Als de matras te zacht is, zakt het lichaam naar binnen en ontstaat er spanning en een onrustige slaap. Een matras die te hard is, belast het lichaam te veel. Met een gedetailleerd consult, evenals een test liggend, zult u lange tijd genieten van de Xxl-matras.

De Xxl-matras test toont aan dat nuttige accessoires nuttig zijn voor een oversized matras. Hoogwaardige hoezen zijn bijvoorbeeld een verrijking voor een comfortabele slaap. Afhankelijk van het model zijn ze in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. Als handig accessoire ondersteunt de hoes de goede eigenschappen van de Xxl-matras. De meeste matrashoezen kunnen worden gewassen en zijn zelfs antiviraal en antibacterieel, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met een allergie. Natuurlijk is een goede kwaliteit lattenbodem ook een absolute must en een noodzakelijk accessoire voor een uitstekende Xxl-matras om een goede nachtrust te garanderen.