Zwarte Zaad Oliecapsules

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Zwarte Zaad Oliecapsules

Informatie over zwarte komijnoliecapsules

Toen het oude graf van de beroemde farao Toetanchamon werd geopend, vonden de onderzoekers een flesje zwarte komijnolie als grafgift. Wat betekent dit? De mensen weten al heel lang dat olie een goed effect heeft op de gezondheid. De Egyptenaren en de culturen van het Nabije Oosten vertrouwden er al op. Zo’n 1500 jaar geleden noemde zelfs de profeet Mohammed de wonderfabriek in zijn geschriften. „Zwarte komijn geneest elke ziekte, behalve de dood“, deze uitspraak maakte de medicinale plant extreem populair in de islamitische wereld.
Zwarte komijn is afkomstig uit Irak, West-Azië, India, Noord-Afrika en Turkije. Zwarte komijn heeft echter niets gemeen met karwij uit Duitsland. De botanische naam is Nigella sativa. De olie wordt gewonnen uit de donkere zaden, die zwarte uienpitten worden genoemd. De olie heeft een relatief bittere smaak en daarom wordt vaak gekozen voor de moderne vorm van capsules.

Deze magische capsules worden meer dan zes miljoen keer per jaar verkocht. Waarom nemen mensen vandaag de dag de capsules in? Zwarte komijnoliecapsules hebben in tests aangetoond dat zwarte komijnolie effectief is tegen allergieën (volgens de Münchense arts Dr. Schleicher), hoge bloeddruk, slaapstoornissen, zwak immuunsysteem, ontstekingsremmende werking of zelfs tegen kanker (volgens een studie van het Sloan Kettering Cancer Research Institut/Verenigde Staten).

Koop onze Top 10 – Zwarte Zaadoliecapsules

De plant zelf ziet er zeer delicaat uit, een eenjarige heeft kruidachtige bladeren en een beetje harig. Hij kan tot 50 cm groot worden en het geheim zit in de bloemen. De zaden rijpen in een capsule-schelp. Deze bevatten:

 • 1. onverzadigde vetzuren
 • 2. etherische oliën, enzymen
 • 3e magnesium
 • 4. vitaminen
 • 5. foliumzuur
 • 6. biotine
 • 7e bètacaroteen
 • 8. zink

2. 50 % van de etherische oliën zijn thymoquinone, in grotere hoeveelheden kan het een toxisch effect hebben en in kleinere hoeveelheden kan het de allergische symptomen beïnvloeden. De test met de zwarte zaadoliecapsule heeft aangetoond dat mensen met een allergie een enzymafwijking hebben. Dit defect remt de vorming van gammalinolzuur en arachidonzuur. Daarom moeten deze patiënten meer onverzadigde vetzuren opnemen.

Het heeft ook een goede invloed op de bloedsuikerspiegel. De andere 50% van de oliën zijn: 40% p-cymeen, ongeveer 15% alfa-pineen en 10% vetzuurmethylester.

De onverzadigde vetzuren bestaan uit: 60 % linolzuur, 3 % eicosadieenzuur en 10 % dihomolinolzuur. Het lichaam heeft de onverzadigde essentiële vetzuren voor het organisme nodig en deze moeten via de voeding worden toegediend. Bijna alle stofwisselingsprocessen in het lichaam hebben deze vetzuren nodig. Ze kunnen dan onder andere prostaglandinen vormen. Deze hormoonachtige stoffen hebben de hersenen, de zenuwen en het immuunsysteem nodig. De Duitse Vereniging voor Voeding heeft onlangs in een brief verklaard dat onverzadigde vetzuren ook het risico op coronaire hartziekten (CHD), zoals een hartinfarct, kunnen verminderen.

3. magnesium: handhaaft een gezonde spier- en zenuwfunctie en is absoluut noodzakelijk voor een goed energiemetabolisme

4. vitamine C: versterkt het immuunsysteem en werkt als een krachtige antioxidant Dit beschermt op zijn beurt de cellen in het menselijk lichaam. Vitamine E bevordert Stromingseigenschappen in bloed.

5. foliumzuur bevordert voldoende productie van rode bloedcellen

7e bètacaroteen is goed voor huid, ogen en haar.

Kortom, als je iets goeds voor je gezondheid wilt doen, moet je elke dag zwarte komijnolie eten. Een hoogwaardig voedingssupplement zijn de zwarte komijncapsules, ze houden de gezondheid in stand en voorkomen ook ziekten. De capsules maken het makkelijker om in te nemen en sommige mensen houden niet van de doordringende bittere smaak van de olie. In het begin kan er een lichte bobbel zijn, maar deze klachten zullen binnen korte tijd verdwijnen. De smakeloze capsules zijn gemakkelijk te vervoeren, zodat niets het dagelijks innemen ervan in de weg staat. Bovendien staan de capsules bekend om hun constante dosis van de werkzame stoffen. Aangezien de olie een natuurproduct is, kan het aandeel van de ingrediënten variëren. Maar in de bereide capsules is een constante dosering gegarandeerd.

 • Astma
 • Kinkhoest
 • Acne
 • Leverziekte
 • Darmklachten
 • Diarree
 • Immunodeficiënties
 • Allergieën/ hooikoorts
 • Neurodermitis
 • Psoriasis
 • Huidschimmel
 • Schimmelinfecties
 • Menstruatiekrampen
 • Haaruitval
 • Mycoses
 • Maagziekten
 • Galerijstenen
 • Jaundice
 • Tumoren
 • Wormenplaag
 • Teken en andere parasieten

Volgens de Schwarzkuemmeloel-capsule-test moet deze gedurende enkele weken, tussen drie en zes maanden, worden ingenomen om goede therapeutische resultaten te bereiken. Speciaal voor allergieën Een korte hoge dosering kan echter ook snel verlichting brengen.

Uit de gedroogde zaden wordt hoogwaardige zwarte komijnolie verkregen en de olie moet in ieder geval koud worden geperst. Er zijn fabrikanten die gebruik maken van stoomdestillatie of werken met organische oplosmiddelen om de werkzame stoffen te extraheren. Daarom moet u zeker aandacht besteden aan een koude persmethode. Dit zachte extractieproces remt het vrijkomen van terpeenderivaten, die een toxische werking hebben. Anders kan het zijn dat u lichte maagproblemen krijgt of dat u vaak boert als u het inneemt.

Voor de koude persing van de zwarte komijnolie wordt de olie in een uitgebreid proces goed gereinigd en gecoat met gelatine. Dit voorkomt dat de belangrijke stoffen verloren gaan. Het zou zelfs iets beter zijn als u zou kiezen voor biologische olie. De teelt is al op een hoog niveau. De olie kan dan niet worden verontreinigd met giftige stoffen of chemicaliën. Dit is goed voor uw gezondheid en ook voor het milieu.

Zeer voorbeeldige bedrijven maakten gebruik van chemische analyses en bio-energetische tests om besmetting te voorkomen. Goede capsules mogen ook geen smaakstoffen of conserveringsmiddelen bevatten. Als u een lactose- of glutenintolerantie heeft, let dan op de beschrijving van het product of de bijsluiter.

Er zijn geen bijwerkingen. Soms kan het maagslijmvlies geïrriteerd raken. Maar dit kan worden voorkomen als u de inname tijdens de maaltijd uitstelt. Of je hebt per ongeluk een overdosis genomen die een lichte maagklachten kan veroorzaken. Als u twijfelt, vraag het dan aan uw arts of apotheker.

De zwarte komijncapsules zijn verkrijgbaar bij: Herbalist St. Anthony, Sanct… Bernhard, Egyptische zwarte komijnolie capsules, Vitasyg, Manako, Vihado, Natura Vitalis en Pro Natural. Dit zijn de algemeen bekende bedrijven. Waarbij we hier geen bestsellers willen repareren. Lees de testresultaten van de zwarte zaadoliecapsules en de bekende recessies. Dus je kunt zeker goede capsules vinden.

Als goede begeleider kunt u ook de olie in uw maaltijdplan opnemen. Salades smaken zeer goed met een vleugje zwarte komijnolie.

Bij het kopen op het internet is het altijd nuttig om de recensies te lezen. Op basis hiervan kunt u bepalen of de capsules echt aan de goede normen voldoen. Bovendien kunt u snel pagina’s raadplegen die u nuttige testresultaten opleveren. Als je eenmaal je bestelling hebt geplaatst, is dit niet het einde. Als het product bij u thuis komt en u bent het met sommige dingen niet eens, bieden veel leveranciers een recht van teruggave. Dus je geld is niet verloren.