Rugkrassen

Test & vergelijk Rugkrassen

De beste rugkrabben 2022 in vergelijking

Wat is een rugkrabber?

Wie heeft het niet meegemaakt? De rug jeukt ondraaglijk op één plek en je wilt als een kat verlichting krijgen door je rug aan een boom te krabben en zo een einde te maken aan de helse jeuk. Want sommige herschreven wetten willen dat het zo gebeurt dat de jeuk precies op het punt komt dat je er met je hand niet bij kunt. Zelfs de meest acrobatische bewegingen geven geen verlichting door met de vingers te krabben. Om jezelf echter goed te kunnen krabben en zo de jeuk te bevrijden, moet je hiervoor een rugkrabber gebruiken. Dit is een heel mooi en praktisch apparaat waarmee je heel gemakkelijk je rug kunt krabben. Meestal heeft zo’n rugkrabber een lange paal of een telescopische paal, die je in verschillende lengtes kunt gebruiken. De kop van zo’n schraper is zo gemaakt dat hij niet te ruw en te spits is, maar hij geeft wel enige verlichting. Vaak heeft de kleine kop van de rugkrabber de vorm van een kleine hand of een drietand.

Eisen voor een goede rugkrabber

Het is erg belangrijk om goede en adequate verlichting te kunnen krijgen als er een punt op je rug zit dat krabt en dat niet gemakkelijk en extreem moeilijk te bereiken is. Om verlichting te kunnen bieden, moet men eisen stellen aan de rugschraper en ervoor zorgen dat aan deze eisen wordt voldaan. Zodat men met de rugkras meteen het jeukpunt kan bereiken, moet men er rekening mee houden dat de kop van de kras is niet te klein. Bovendien moet de stang een bepaalde en comfortabele lengte hebben of uitschuifbaar en intrekbaar zijn met een telescopische stang. Last but not least is een belangrijke voorwaarde voor de telescoopstang dat de handgreep goed en gemakkelijk vast te pakken is, wat veel gemakkelijker is door de ergonomische vorm, zodat de rugkrabber goed en adequaat kan worden geleid.

Onze Top 10 – back scratcher aanbeveling

Toepassingsgebied van de rugschraper

Zo’n rugkrabber wordt geproduceerd en verkocht om er je rug mee te kunnen krabben als het zou jeuken. Daarom wordt er altijd een rugkrabber gebruikt als een bepaalde plek op de rug jeukt en je er met je hand niet bij kunt om jezelf te krabben en zo verlichting te bieden.
Maar natuurlijk kun je de rugkrabber ook op andere delen van het lichaam gebruiken om jezelf te krabben als het ergens anders jeukt.

Wat zijn de alternatieven voor een rugkrabber?

Als je je rug moet krabben op een plek die moeilijk te bereiken is en je hebt geen rugkrabber bij de hand, dan zijn er eigenlijk geen alternatieven die je in dit geval kunt gebruiken. Maar omdat men het niet leuk vindt, nemen sommige mensen in noodgevallen hun toevlucht tot een lang voorwerp zoals een pen en gebruiken het om zichzelf te krabben. Als u niet alleen in de kamer bent, kunt u ook een andere persoon vragen om in de betreffende ruimte te krabben.

Welke fabrikanten van rugkrabben zijn er?

Jeukende plekken op ontoegankelijke plaatsen op de rug zijn erg vervelend, daarom is het belangrijk om goede modellen te vinden om u te helpen. Omdat er veel verschillende fabrikanten zijn en dus ook verschillende modellen om uit te kiezen, is de Back Scratch Test om ze te testen en te evalueren. Fabrikanten die in deze test al getest zijn met hun rugkrabben zijn onder andere levanda, muroad, anself en nog veel meer.

Innovaties op het gebied van rugkrabben

Er zijn altijd innovaties op het gebied van rugkrabben, zoals de rugkrastest aan het licht kwam tijdens de test. Deze rugkrastest heeft in dit verband dus gemerkt dat er altijd vernieuwingen zijn in de kleuren en ook in de vormen van de hoofden, waarmee je effectief je rug krabt.

Voordelen van het kopen van een backscratcher op het internet

Men heeft niet alleen de mogelijkheid om zo’n rugkrabber in een winkel te kopen, maar men kan ook comfortabel zitten en het gewenste model tot aan de deur laten bezorgen. Dit heeft onder andere het voordeel dat men niet afhankelijk is van de keuze en de prijzen van één enkele leverancier. Integendeel, men heeft de vrije keuze uit vele verschillende fabrikanten en leveranciers en dus ook uit verschillende prijzen.

Waar moet je op letten als je een rugkrabber koopt?

Als u een rugkrabber koopt, moet u eerst nadenken over het materiaal waarvan hij is gemaakt. Er zijn modellen van hout, kunststof, maar ook roestvrij staal. U heeft dus de vrije keuze en moet ook een bepaalde grootte en vorm van het hoofd bepalen.

Handige accessoires voor rugkrabben

Een handige tas of een klein vakje om op te bergen is een praktisch accessoire.