Slagersmes

AU SABOT Slagersmes, Bubinga, roestvrij
LinkAU SABOT Slagersmes, Bubinga, roestvrij*
AvailabilityLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Price € 31,81
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Additional offers
AU SABOT Slagersmes, Bubinga, roestvrij
AvailabilityLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 31,81
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Slagersmes

Een slagersmes (ook wel „slagersmes“ genoemd) is een speciaal mes voor het snijden van vlees. Er zijn gespecialiseerde slagersmessen met speciale messen en individuele schachten voor de respectievelijke soorten vleessnijden.

Ze verschillen in de toepassingsgebieden en de daaruit voortvloeiende verschillende vormen.

Een goed slagersmes moet gedurende zijn lange leven scherp blijven. Het moet van tijd tot tijd worden geslepen. Hoe beter de staallegering, hoe minder vaak er geslepen hoeft te worden. In het verleden werden goede Europese slagersmessen die deze eigenschappen hadden, beschouwd als roestend. Dergelijke messen zijn gemaakt van koolstofstaal. Als men na gebruik het slagersmes droogt en op de juiste manier opbergt, was dit zeker geen probleem. De nieuwste modellen combineren roestbescherming en levenslange scherpte. Het mengsel van staallegeringen is hiervoor verantwoordelijk. Aan de Duitse messenstaallegering wordt chroom toegevoegd, dat roestvorming voorkomt.

Een ander aspect is een stabiel blad, zodat er met weinig moeite gewerkt kan worden. Het handvat moet comfortabel in de hand liggen en mag niet wegglijden. De persoonlijke smaak is bepalend voor de materialen van de handgrepen. Houten handgrepen bieden een aangename warmte en een natuurlijke grip. Ze moeten echter wel verzorgd worden. Kunststof is op zich zeer robuust, maar kan ook worden weggesleten. Roestvrij staal heeft deze eigenschap niet. Maar hier kan het zijn dat het handvat glad en koel aanvoelt.

De slagersmesproef heeft aangetoond dat keramische messen, in tegenstelling tot smeedstaal presteerde slechter op het punt van stabiliteit. Zirkonia-keramiek biedt echter sterkte en corrosiebestendigheid. Goed opgeborgen en zonder te wiebelen kunnen ze ook in de vaatwasser worden gezet.

Onze Top 10 – slagersmessen

Nr. 1
AU SABOT Slagersmes, Bubinga, roestvrij
Kundenbewertungen
AU SABOT Slagersmes, Bubinga, roestvrij*

 
AU SABOT Slagersmes, Bubinga, roestvrij
Het slagersmes wordt gebruikt als het gaat om de verwerking van vlees.Ideaal hiervoor is het slagersmes van Au Sabot.Het handvat is gemaakt van bubingahout.Het lemmet is roestvrij.
Afmetingen:Lemmetlengte: 165 mmLengte handgreep: 125 mmGewicht: 114 gram
 
Artikel-ID: 403008756
 
Country of Manufacture: Frankrijk
 
, ,,,,,
 
  INFORMATION     Questions about current orders Please provide us with your full name and optimally your Order ID when making inquiries.         Different delivery address or billing address If you wish a different delivery address, please change it in your Ebay account or in the ordering process. The shipping address notified by Ebay is binding on us and only this address will be covered by Buyer Protection. Your provided Ebay name is an Ebay verified identity with which a legally binding transaction is closed when concluding your purchase. If you wish a different billing address than the deposited identity on Ebay, we recommend to either correct the identity before buying on Ebay (which may produce a more complex process), or open a new ebay account. If in doubt, please contact the Ebay support. However, should a different address be inevitable, please do not inform us by e-mail but by phone, since it may happen (especially with already paid orders) that we dispatch your shipment faster than we are able to read your e-mail.   Shipping costs Many of our offers are free shipping. In this case, actual shipping costs are at our expense. To display binding shipping costs, you may have to select your country of delivery under „Shipping and Payments“. Provided that separate shipping costs are shown in a particular case, these – besides the actual postage – also include costs of order processing, packaging materials, labour costs, taxes and other charges. Please understand that due to the named costs, particularly with small price items, the calculated shipping costs may sometimes be higher than the pure “postage value”.   Shipping method and shipping time 1. The shipment release for orders usually follows the payment receipt. a. For PayPal payments immediately after confirmation by PayPal. b. For bank transfer after payment receipt from our bank.   2. The shipment method and shipper will be selected depending on the value of goods, weight, size and delivery address and cannot be predicted bindingly. To UK: Royal Mail (sometimes German Post, rarely DHL) Rest of the EU: German Post and DHL (rarely others) 3. Our delivery time is the duration from order processing to shipment release, which is triggered by the payment receipt. In case of payment receipt before 12:00 (CET) on weekdays, the goods will be shipped the same day, otherwise the following business day. In this sense, “working days” are all working days that are not designated as public holidays (see above) except Saturday. In this sense, „available immediately“ would mean that we are able to ship immediately but the time of delivery depends on the shipper’s dispatch time and possibly customs clearance. 4. Delivery is a shipping duration estimated by Ebay, which depends on the delivery address and only roughly reflects the true period of time. EU countries: 3-5 working days after shipping Exceptions: Italy, Spain, Portugal, Malta: 5-10 working days   Delays in shipping   In principle we only offer items on Ebay that are currently in stock and ready to ship. In rare cases, however, we may not rule out overselling due to simultaneous orders through various channels. Also inventory errors cannot be fully excluded. Through strong frost in the winter months, immediate delivery of frost-sensitive liquids may also be affected. Provided that the delivery will be delayed by several days, we will inform you immediately.     Prices, tariffs and taxes: Our prices are always final prices. If VAT is due, it will be paid by the buyer and, for EU invoices, will be identified on the invoice. A tax-free delivery for commercial customers in intra-community trade cannot take place for technical reasons. Returns: Within EU: Please withdraw notes for returns from Germany and the European Union from the declaration of revocation.  
 

powered by plentymarkets

 Preis: € 31,81 Koop nu aan eBay!* Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Zuletzt aktualisiert am 8. Mai 2022 um 23:35 . Wir weisen darauf hin, dass sich hier angezeigte Preise inzwischen geändert haben können. Alle Angaben ohne Gewähr.

Deze speciale messen worden gebruikt voor alle uitsnijdingen van het vlees van geslachte dieren. Dit begint met het snijden van de aders en eindigt met het portioneren van de vleesdelen.

Het „uitbeenmes“ wordt gebruikt om botten en huiden te verwijderen. Het heeft een smal, langer, licht gebogen blad.

Voor het fileren van vis en vlees wordt het „filetmes“, of ook wel „filetmes“ genoemd, gebruikt, dat een zeer flexibel, lang en dun lemmet heeft.

Een klassiek slachtgereedschap voor de slager is het „steekmes“. Het wordt gebruikt om de aderen van het dier af te snijden, zodat het kan doodbloeden. Er wordt verder gewerkt met ander slagersgereedschap.

Grote hoeveelheden vlees worden met een „blokmes“ versneden. Het ziet er individueel uit. Het varieert van korte, dikke bladen tot lange, smalle bladen. Klassieke modellen hebben rechte vormen, terwijl Amerikaanse blokmessen gebogen zijn.

Het „skinning mes“ wordt gebruikt om zowel de huid als de vacht af te schillen. Voor precieze sneden moet het niet te lang zijn en, zodat de vacht niet bekrast wordt, te scherp.

Om het geslachte dier open te breken wordt het „breekmes“ gebruikt. Daarom wordt het vaak het „break open mes“ genoemd.

Er zijn geen echte alternatieven voor het snijden van vlees anders dan met een slagersmes – eerder noodoplossingen. Het is moeilijk om vlees goed te knippen met andere soorten messen, scharen of bijlen. …te splitsen.

Welke fabrikanten van slagersmessen zijn er?

Er zijn enkele bekende fabrikanten die door jarenlange ervaring en nieuwe kennis TOP-producten produceren.

„Solingen“ is de klingstad van Duitsland. Eersteklas messenstaal wordt in de stad in het Neder-Bergisches Land geproduceerd. Het „Zweedse staal“ dat hier vaak wordt gebruikt voor messen, bestek en scharen biedt roestvast staal en een hoge scherpte. Een van de oudste en meest bekende merken ter wereld is „Zwilling“. Het bedrijf is sinds 1731 geregistreerd in het Solinger messenmakerregister.

In 1778 richtte Johann Friedrich Dick in Esslingen een vijlenmakerij op. Vandaag de dag produceert „Dick“ niet alleen hoogwaardige vijlen en raspen, maar ook hoogwaardige messen en andere staalproducten in vele landen van de wereld.

„Fiskars“, het oudste bedrijf in de westerse wereld, staat bekend om de productie van tuingereedschap zoals bijlen, schoppen en scharen. De bekende Finse fabrikant, die in 1649 werd opgericht, staat ook bekend om de productie van kwaliteitsmessen.

WMF“ heeft een oplossing voor al het kookgerei dat nodig is om te bakken, te koken en te sissen. Het vooruitstrevende bedrijf produceert eersteklas messen in haar eigen smederij in Hayingen met behulp van het Performance Cut-proces.

Het Zwitserse, innovatieve familiebedrijf „Victorinox“ produceert al sinds 1884 tot op de dag van vandaag hoogwaardige messen. Scherpe messen, van koksmessen en zakmessen tot jachtmessen, worden voornamelijk in de eigen smederij geproduceerd.

Messen uit het „Land van de Rijzende Zon“ zijn wereldwijd bekend. Japanse slagersmessen bieden een extreem hoge scherpte met een smal lemmet. „Kai“ is een Japans bedrijfsmerk, dat teruggrijpt op een traditie van decennia. De slijphoek van messen gemaakt van de Samurai zwaardsmidsmessen is kleiner dan </h2Europese messen. In geen geval mogen ze worden geslepen met een slijpstaal. Voor dit doel zijn de Japanse waterstenen van het bedrijf „Naniwa“ geschikt.

„Fackelmann“, „Fissler“ en vele andere messenfabrikanten produceren slagersmessen met de beste producteigenschappen. Stiftung Warentest heeft in 2018 of eerder geen slagersmesproef uitgevoerd. Chef’s messentests geven aan dat de messen niet te goedkoop mogen zijn.

De productie van chroom-molybdeen roestvrijstaal voor lemmeten is een nieuwe innovatie van de messenfabrikanten. Het kan ook in de vaatwasser gereinigd worden, maar scoort daarnaast met alle andere eigenschappen van een hoogwaardig messenstaal.

Het aanbod aan messen en de kwaliteitsverschillen zijn enorm. De waarde van een mes wordt weerspiegeld in de hardheid van het staal. Er zijn honderden messenstaallegeringen. Hun eigenschappen, die kunnen worden gelezen en vergeleken op het internet, evenals de meningen van klanten en een onafhankelijke slagersmes test, die wordt gepubliceerd op het net, geven een indicatie van de kwaliteit van het slagersmes.

Een belangrijk aankoopcriterium moet de kwaliteit van het slagersmes zijn. Een goede duurt, met de juiste zorg, een heel kookleven en kan later „geĂ«rfd“ worden. Het moet lang scherp blijven en gemakkelijk te slijpen zijn. De hoeveelheid zorg die nodig is, hangt af van de persoonlijke smaak. Als u een mes koopt dat kan roesten en misschien nog een houten handvat heeft, moet u ervoor zorgen dat het in de juiste vochtigheidsgraad wordt opgeslagen. Ook als een bot bij het snijden wordt geraakt, mag het niet onmiddellijk vervormen of zelfs breken. onderbreking.

Handige accessoires voor het snijden met een slagersmes

Als het mes is gebruikt, moet het daarna voorzichtig worden schoongemaakt met een vochtige spons of doek. In geen geval mag een goed stalen mes in de vaatwasser worden gelegd, tenzij de fabrikant anders adviseert! Het scherpe mes is te gevoelig.

Over een langere periode van gebruik zal elk mes gemakkelijk verslijten en saai worden. Het kan dan gemakkelijk worden geslepen met een slijpsteen, stalen slijpsteen of waterslijpsteen en krijgt zo zijn oude scherpte terug.

Om hygiënische redenen wordt een speciale snijplank gebruikt voor het snijden van vlees. Kunststof is eenvoudig te reinigen en laat weinig ruimte voor ziektekiemen.

De beste plaats om kwaliteitsmessen op te slaan is niet de keukenlade, maar het houten messenblok. Als alternatief kunnen stalen messen worden opgeslagen in meszakken of op magneetstrips.

</h2

The product display was implemented using the affiliate-toolkit WordPress plugin.