Anaal keten

Test & vergelijk Anaal keten

De beste anale keten 2022 in vergelijking

Wat is een anale ketting:

De anale ketting is een sextoy die zowel door mannen als vrouwen kan worden gebruikt. Een ketting met meestal verschillende maten ballen of noppen in verschillende lengtes, voor seksuele inplanting in de anus. Deze zijn meestal gemaakt van siliconen (zonder weekmaker) in verschillende uitvoeringen. In het bovenste gedeelte zijn de ballen kleiner, hoe dieper de ketting in het anale gebied wordt geduwd, hoe groter ze worden. Aan het eindstuk van de ketting zit een vingerring voor een zachte massage.

Hoe werkt zo’n ketting?

Het anusgebied moet van tevoren worden ingecrèmeerd, zodat het kan ontspannen en de ketting kan worden ingebracht. Bal/neus voor bal/neus wordt langzaam met één hand in de anus gestoken. Met de andere kant kan de anus worden uitgezet. Hoe dieper de keten doordringt, hoe groter de seksuele opwinding. Gevorderde gebruikers gebruiken de anale ketting graag met trillingen of in een langere versie. Als de anale ketting diep is doorgedrongen, kan de lust verhoogd worden door deze iets heen en weer te bewegen door de vingerring.

Toepassingsgebieden:

Dit wordt vooral gebruikt voor het anusgebied. De ketting kan worden gebruikt voor mannen en vrouwen alleen of voor koppels.

Wie heeft er een anale ketting nodig:

Mannen of vrouwen die deze speciale neiging hebben of die zich voorbereiden op anale seks zijn de belangrijkste gebruikers van zo’n ketting.

Welke soorten zijn er?

Meestal is de ketting gemaakt van siliconen en daardoor stabiel en flexibel. De anale kettingen

variëren tussen ballen, groeven en noppen in verschillende maten met en zonder vibratie. De anale kettingtest toont aan dat de met siliconen bewerkte kettingen goed te hanteren en te reinigen zijn.
Andere kenmerken zijn de afmetingen van de ballen. Er zijn zeer smalle kettingen, tot aan kettingen met kleine ballen/kogels in het begin en dan worden ze steeds groter. De anale ketting is verkrijgbaar in verschillende lengtes, van meestal 10 cm tot 35 cm tot aan de plug met verschillende diameters.

Toepassingsgebied van de anale keten:

Meestal gebruikt in de slaapkamer thuis. Onder de douche of in de badkuip kan ook een ketting worden gebruikt voor speelse spelletjes.

Koop onze Top 10 – anale ketting

Eisen voor goede anaalkettingen:

Het moet in ieder geval gemaakt zijn van siliconen, zodat de ketting na gebruik gemakkelijk te reinigen is met lauwwarm sopje. Sterk maar flexibel en met een stekker aan het eind maakt een goede ketting.

Voor- en nadelen:

voordelen:
Seksuele behoeften en het verlangen naar nieuwe ervaringen in het seksleven kunnen met zo’n ketting worden bevredigd en geleefd.
Hoogwaardige en goede anaalkettingen zijn in de anaalkettingtest goed uitgekomen en voldoen zonder uitzondering aan alle wensen en behoeften.
Het lustgevoel kan thuis discreet worden gebruikt.

Nadelen:
Frequent gebruik van een anale ketting zorgt ervoor dat het anusgebied en de anus zich permanent uitbreiden. Dit kan leiden tot klachten met de sluitspier op oudere leeftijd.

Waar moet ik op letten als ik koop:

Wie zo’n ketting koopt, moet op de textuur van de siliconen letten. Er moet ook een lichte flexibiliteit aanwezig zijn. Bovendien geeft een keurmerk van TÜV zekerheid

voor een goede aankoop. Goedkope ketens van onbekende fabrikanten hebben meestal kwaliteitsgebreken.

Innovaties op dit gebied:

Steeds weer komen er nieuwe modellen op de markt die het plezier van de liefde vergroten. Van ballen in de vorm van een hart of iets anders tot kleuren die de plezierfactor nog meer verhogen. Er zijn nieuwe vormen van trillingen in de intensiteitsinstellingen.
Anaalkettingen voor beginners en gevorderden geven meer keuze en maken de eerste aankoop gemakkelijker.

Welke fabrikanten kunnen worden aanbevolen:

Getuigenissen van anderen en de Anal Chain Test laten duidelijk zien dat Amorelie, Orion en ook ketens van SXOVO of Black Velvets een zeer goede kwaliteit bieden.

Korte informatie over toonaangevende fabrikanten van anaalkettingen:

-Amorelie is opgericht in 2013 en heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in de verkoop van seksspeeltjes. Kwalitatieve producten zijn zeer belangrijk voor het bedrijf.

-Black Velvets is gevestigd in Zwitserland en verkoopt kwaliteitsproducten als gespecialiseerde handel met verschillende branches, maar ook online.

-Orion, met het hoofdkantoor in Flensburg, werkt met succes met 55 jaar ervaring in de erotische industrie.

-SXOVO, een Poolse fabrikant met vele jaren ervaring in de erotische industrie en wereldwijde verkoop is betrokken bij seksspeeltjes.

Internet of gespecialiseerde handel, waar de beste plaats is om anaalkettingen te kopen:

In een gerenommeerde online winkel is er een zeer grote selectie van kettingen in vorm, kleur, lengte, materiaal en diameter van de ballen, noppen, groeven. Met een muisklik kan elk detail worden vastgelegd. Onlinewinkels bieden meestal betere prijzen.
In de gespecialiseerde handel wordt het product echter verpakt aangeboden en niet elk detail is hier zichtbaar. Bovendien bieden de vakhandelaren meestal alleen producten aan met hun

Fabrikanten zijn te koop.

Interessante feiten over de anale keten:

Geschiedenis:
Onder de Hindoes in India gebruikten de priesters in het begin stokken om seksuele bevrediging te krijgen. In de loop der eeuwen heeft deze industrie zich steeds verder ontwikkeld, totdat de anale keten in zijn huidige vorm ontstond.

Feiten, cijfers en gegevens:
De eerste klant van een anale keten was P.Bond in 2002 en jaarlijks worden wereldwijd duizenden van dergelijke ketens in alle vormen verkocht.

Prijzen:
Eenvoudige anaalkettingen zijn verkrijgbaar vanaf 8 Euro. De prijs stijgt hoe comfortabeler en hoe hoger de kwaliteit van de keten. Een goede ketting kan worden gekocht vanaf 19,90 Euro.

Nuttige accessoires:

Naast een glijmiddel voor het inbrengen, zijn crèmes nuttig om de anale zone te ontspannen. Ontsmettingsmiddel voor het af en toe reinigen van de ketting moet beschikbaar zijn. Een tas of doos om op te bergen is ook handig.

Alternatieven voor de anale keten:

Als je echt een orgasme bij uitstek wilt hebben, zul je geen echt alternatief vinden. Een anale dildo kan als alternatief worden gebruikt.