Elektrische slagmoersleutel

Einhell Elektrische Slagmoersleutel CC-IW 950 Slag Moer Sleutel Moersleutel
LinkEinhell Elektrische Slagmoersleutel CC-IW 950 Slag Moer Sleutel Moersleutel*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 112,79
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Einhell Elektrische Slagmoersleutel CC-IW 950 Slag Moer Sleutel Moersleutel
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 112,79
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Elektrische slagmoersleutel

De slagmoersleutel hoort in elke werkplaats thuis

Als u een elektrische slagmoersleutel wilt kopen, dan moet u zeker de elektrische slagmoersleuteltest lezen. Het zal u een beter begrip geven van het apparaat en u kunt uzelf informeren waar de slagmoersleutel daadwerkelijk voor wordt gebruikt. De slagmoersleutel is nuttig voor elke vakman, hij is gemakkelijk te gebruiken en kan ook verroeste schroeven losmaken. De elektrische slagsleuteltest heeft nu aangetoond dat de slagkracht bepaalt hoe goed het gereedschap werkelijk is. Een elektrische slagmoersleutel wordt vaak gebruikt bij het wisselen van banden op een auto, maar het is ook een grote hulp als je een speeltoren voor de kleintjes wilt installeren. De elektrische slagmoersleutel test heeft nu veel van deze apparaten vergeleken en om het beste model te kunnen kopen, moet je rekening houden met een aantal zaken.

Met een slagmoersleutel wordt, in tegenstelling tot een draadloze sleutel, een slag op de schroef geplaatst. Vooral bij roestige schroeven is dit erg handig, de schroef wordt losgedraaid en niet beschadigd. Met een normale schroevendraaier zou je waarschijnlijk de kop van de schroef vernielen. Nu moet u de elektrische slagschroevendraaier niet verwarren met een boormachine, u kunt niet boren met dit apparaat. Er is geen boorhouder waarin de boor kan worden geplaatst. De elektrische slagsleutel heeft slechts één bout, waarop dan een adapter wordt geplaatst en die op zijn beurt de bits vasthoudt.

Het antwoord is zeker JA, maar je moet het weten voordat je koopt voor waar de slagmoersleutel daadwerkelijk voor wordt gebruikt. U moet weten wanneer en waar het wordt gebruikt en hoe vaak het nodig is. Want dit is bepalend of een accuschroevendraaier het juiste model is of dat het beter is om een pneumatische slagmoersleutel te kopen. Als er bijvoorbeeld een groot aantal schroeven achter elkaar moet worden losgedraaid, dan is er snelheid nodig. De kracht van de slagmoersleutel wordt gekwantificeerd door het koppel. Het is net zo belangrijk waar de slagmoersleutel moet worden gebruikt. Als u het gereedschap slechts af en toe gebruikt, misschien om een boomhut voor de kinderen te bouwen, dan is een conventionele accuschroevendraaier voldoende. Als de autobanden echter moeten worden verwisseld, is een elektrische slagmoersleutel geschikt. Bent u echter een hobbyist en bent u de hele auto aan het losschroeven, dan is een pneumatische schroevendraaier aan te raden, hier zit u in de topklasse.

Onze Top 10 – elektrische slagmoersleutels

Nr. 1
Einhell Elektrische Slagmoersleutel CC-IW 950 Slag Moer Sleutel Moersleutel
Kundenbewertungen
Einhell Elektrische Slagmoersleutel CC-IW 950 Slag Moer Sleutel Moersleutel*

Einhell Elektrische Slagmoersleutel CC-IW 950 Slag Moer Sleutel Moersleutel
De handige en krachtige CC-IW 950 elektrische slagmoersleutel van Einhell is een universeel hulpmiddel om moeiteloos uw banden te wisselen in mum van tijd. Comfortabele werking en een veilige grip worden verzekerd dankzij de softgrip op de greepvlakken. Bovendien zorgt de tuimelschakelaar voor snelle schakeling van de draa...

 Preis: € 112,79 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Elektrische slagmoersleutels zijn onderverdeeld in drie categorieën: elektrische sleutels, draadloze sleutels en pneumatische slagmoersleutels.

Modellen met perslucht

Deze slagmoersleutels worden bediend met een compressor die de perslucht produceert. Dit apparaat heeft minstens zes bar nodig, het maximum is 10 bar. Apparaten onder zes bar zijn ook beschikbaar, maar als je bedenkt dat deze druk net genoeg is om een voetbal met lucht te vullen, zal je hier niet voor beslissen. De compressor mag niet te klein zijn, hij kan te weinig druk produceren.

Elektrische modellen

De meeste slagmoersleutels worden aangeboden als elektrische sleutels, ze hebben een stroomkabel en ze worden aangedreven door een kleine elektromotor.

Oplaadbare percussieboor

Als de stroomkabel u stoort, kunt u ook een accu-aangedreven percussieboormachine kopen, maar in dit geval is de Als u bijvoorbeeld een carport wilt bouwen van hout, dan is een snoerloze slagmoersleutel zeer geschikt, u zult het gewicht snel merken als u boven uw hoofd wilt werken. Maar een zware slagmoersleutel heeft ook voordelen, een zwaar gewicht is nuttig bij het werken aan de auto. Want hier wordt de slagmoersleutel meestal van bovenaf bevestigd en het hoge gewicht zorgt ervoor dat het apparaat ook goed op de kop van de schroef zit en dat er niets wegglijdt.

Natuurlijk zijn er veel accessoires, maar soms wordt de slagmoersleutel ook als complete set geleverd. Als er geen gereedschapskoffer beschikbaar is, kunt u deze natuurlijk apart kopen en de stopcontacten zijn natuurlijk in alle maten verkrijgbaar. Sommige modellen hebben ook een geïntegreerde lamp, als u in donkere hoeken of onder de auto werkt kan dit handig zijn.

Er zijn veel fabrikanten, merkartikelen hebben natuurlijk altijd de voorkeur boven een no-name model. Gerenommeerde fabrikanten zijn Güde, Hazet, Ferm, Makita, Triton, Carolus en nog veel meer. Alle modellen zijn van de beste kwaliteit en deze slagmoersleutels zijn verkrijgbaar in elke prijsklasse.

U zult geen problemen hebben, u kunt een elektrische klopboormachine krijgen bij een vakhandelaar, in elke bouwmarkt en natuurlijk op het internet. Hier is het aanbod zelfs bijzonder groot en zijn de prijzen meestal goedkoper dan wanneer u ter plaatse koopt. Tegenwoordig koop je online, dit shoppen is ook erg handig. U kunt op uw gemak vergelijken en het beste model voor u kiezen. Bovendien is het vervelende zoeken naar een parkeerplaats niet meer nodig en brengt de postbode het apparaat binnen enkele dagen rechtstreeks naar uw voordeur.

Neem de tijd om rond te kijken, het internet zit vol met slagmoersleutels. Het geschikte model zal snel U geniet van kleine prijzen, uitstekende kwaliteit en snelle levering.