staafmixersets

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk staafmixersets

staafmixersets

Tegenwoordig komt een staafmixer zelden alleen. Hij neemt de nodige accessoires mee. Een staafmixerset is uiterst nuttig, dit apparaat mag in geen enkele keuken ontbreken. Omdat het assortiment echter zeer groot is, hebben we mengersets getest. Dit maakt de beslissing om een blender met accessoires te kopen veel gemakkelijker. Als u een blender met accessoires wilt kopen, moet u de blendersettest zorgvuldig lezen. Natuurlijk heeft de Mixer Set Test niet alleen de accessoires getest, de testers hebben ook bijzondere aandacht besteed aan de mixer zelf. Nieuwe en moderne apparaten zijn krachtig, stil en verbruiken niet veel energie. Of het nu voor de hobbykok of voor de professional is, een staafmixer moet altijd een goed resultaat opleveren. Oudere apparaten moeten helemaal niet worden gebruikt, want een nieuwe staafmixer kost niet veel, maar is veel efficiënter. Een oud apparaat is lawaaierig, verbruikt veel elektriciteit en laat ook veel te wensen over. Dus ga er vandoor!

Waarop moet je letten bij de aankoop?

Natuurlijk moet je ook op het volume letten, maar dit is zeker niet het enige aankoopcriterium. Het volume van deze apparaten is ongeveer 60 of 80dB, wat vrij draaglijk is en eigenlijk het normale geval is. Natuurlijk hangt het af van welk voedsel je koopt… Bij het hakken maakt de staafmixer meer geluid bij hard voedsel, zoals noten, dan wanneer alleen mayonaise wordt geroerd. Het volume wordt overigens ook bepaald door de snelheid waarmee de staafmixer loopt.

De vorm

Natuurlijk hangt het altijd af van uw persoonlijke smaak, maar de staafmixer moet goed in de hand liggen en indien mogelijk een ergonomisch gevormd handvat hebben. Dit voorkomt dat de staafmixer uit uw hand glijdt en u hoeft minder kracht te gebruiken.

Reiniging en spatbescherming

Bijna alle modellen hebben een puntbescherming. De zogenaamde staafmixerbel is aan de onderkant van het apparaat bevestigd en heeft een andere vorm, afhankelijk van de fabrikant. Maar alle producten bieden een veilige spatbescherming. Soms is deze bel erg diep en daardoor kunnen er etensresten in verstrikt raken. Maar de spatbescherming is bij alle modellen aanwezig, er werden geen grote verschillen gevonden in de test.

Elk apparaat is relatief eenvoudig te reinigen, de voet moet natuurlijk wel afneembaar zijn. De staafmixer moet na elk gebruik worden gereinigd, maar de apparaten kunnen volledig worden gedemonteerd en veel onderdelen kunnen zelfs in de vaatwasser worden gezet. Het is echter aan te raden om de staafmixer met de hand te reinigen, onder stromend water zijn de onderdelen gemakkelijk te reinigen. Om de behuizing te reinigen heeft u alleen een vochtige doek nodig. De staafmixer moet Maak het trouwens meteen schoon, want als de restjes van het voedsel zijn opgedroogd, zal zelfs een vaatwasser het moeilijk hebben.

Onze Top 10 – handmixersets

De accessoires

Een staafmixerset wordt geleverd met alle accessoires, meestal een maatbeker, een melkopschuimer en een opzetstuk met garde. Sommige sets hebben natuurlijk aanzienlijk meer accessoires, maar het is altijd een kwestie van prijs. Handmixers worden aangeboden in alle prijsklassen, maar voor zeer hoog geprijsde apparaten kunt u betere apparatuur verwachten. Veel van deze apparaten zijn ook geïntegreerd in een hele reeks van keukenapparatuur, ze passen allemaal perfect in elkaar en geven de keuken een gezicht. Voor een staafmixer zijn er verschillende opzetstukken beschikbaar, een keukenmachine is vrij overbodig.

Natuurlijk is veiligheid ook een topprioriteit voor de staafmixer. Voor de meeste apparaten moet een veiligheidsknop worden ingedrukt, anders werkt de staafmixer niet. Een muurbeugel moet ook bij de levering worden meegeleverd, zodat u het apparaat goed kunt opbergen en toch altijd snel bij de hand hebt.

Het materiaal

De behuizing van bijna alle apparaten is gemaakt van kunststof, maar er zijn ook modellen van roestvrij staal. Veel staafmixers zijn bedraad en hier is de lengte van de kabel is meestal 120 tot 140 cm. Is dat niet genoeg voor jou? Waarom gaat u dan niet voor een model met een oplaadbare batterij? Hier bent u niet gebonden aan een bepaalde locatie en kunt u het apparaat overal gebruiken.

De afmetingen

Natuurlijk zijn de afmetingen ook erg belangrijk, meestal is de blender ongeveer 34 cm lang. Let ook op het gewicht, de staafmixer mag niet te zwaar in de hand liggen. Houd er echter rekening mee dat apparaten met oplaadbare batterijen iets zwaarder zijn. Het stroomverbruik van alle staafmixers is zeer laag, het kan verwaarloosd worden. U moet echter wel letten op het watt nummer, dat de capaciteit van de staafmixer aangeeft.

Wat is echt belangrijk in een staafmixer?

Natuurlijk moet elke machine heel stil zijn, maar dit is eigenlijk een kenmerk van alle modellen. Bij het hakken van hard voedsel wordt de staafmixer echter luider. Elk apparaat is eenvoudig te bedienen, er zijn hier geen problemen. Desalniettemin dient u de gebruiksaanwijzing te lezen, aangezien de bedieningstijden hier zeer nauwkeurig worden vermeld.

De prijzen

Afhankelijk van de uitrusting, het ontwerp en de accessoires zijn de prijzen zeer verschillend. U kunt een staafmixer krijgen voor minder dan 20 euro, maar dit is een eenvoudig apparaat zonder franje. Als u de staafmixer alleen af en toe gebruikt, is een eenvoudige staafmixer voldoende. Functioneel en Simpel, maar deze staafmixer doet zijn werk goed. Natuurlijk zijn er geen grenzen aan wat je kunt doen, een professionele blender kan zo’n 200 euro kosten.

De producenten

Zeer bekende en gerenommeerde fabrikanten zijn Bosch, Philips, Braun, Moulinex en WMF, enz. Alle leveranciers werken zeer consciëntieus, de modellen zijn goed gefabriceerd en hebben een perfecte kwaliteit.

Waar kun je een staafmixer kopen?

U vindt een staafmixer in elke plaatselijke winkel voor huishoudelijke artikelen, in elke elektronicawinkel en natuurlijk in speciaalzaken. U heeft echter veel keuze op het internet, waar de prijzen zelfs bijzonder laag zijn. Als u besluit om online te kopen, is dat erg handig en extreem goedkoop. Na slechts enkele dagen brengt de pakketdrager het gewenste product naar uw voordeur. Kies voor de moderne manier van winkelen, u zult zeker tevreden zijn. Kijk eens rond op het net, veel winkels leveren zonder verzendkosten en geven u graag advies voordat u gaat kopen. Overtuig uzelf, er is geen gemakkelijkere en comfortabelere manier om te winkelen. Ook een vergelijking zal voor u heel gemakkelijk zijn op het internet, de volgende winkel is slechts één klik verwijderd. Helaas kun je dit niet ter plaatse doen, wie wil er nu van de ene naar de andere bouwmarkt lopen?

[shortcode-variabelen slak=“youtube“]