Elektronisch dartbord

Bull's Flash Elektronisch Dartbord 40,5 Cm Rood/blauw
LinkBull's Flash Elektronisch Dartbord 40,5 Cm Rood/blauw*
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
Preis € 61,48
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Bull's Flash Elektronisch Dartbord 40,5 Cm Rood/blauw
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 61,48
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Elektronisch dartbord

Een elektronisch dartbord is als het ware de elektronische opvolger, een van de meest succesvolle spellen die ooit zijn uitgevonden. De geschiedenis van het houten dartbord en de pijlen gaat terug tot het jaar 1860. Het eigenlijke succesverhaal begon echter met het patenteren van een Amerikaan, die de gestabiliseerde vleugels voor de darts ontwierp. Vanaf dat moment begon de wereldwijde triomfantelijke optocht van het spel over de hele wereld. De belangrijkste onderdelen van dit spel bestaan uit een doel, het doel, en de zojuist genoemde darts, die zijn uitgerust met veren, die kunnen worden gemaakt van verschillende materialen. Het voormalige houten spel is nu een spel geworden waarin de digitalisering is geïntroduceerd. Waarbij het spel zo werkt, dat het begint met 301 of 501 punten. Afhankelijk van waar de pijlen het veld raken, hebben de afzonderlijke velden verschillende puntwaarden en kleuren, het spel wordt gespeeld tot het nulniveau is bereikt. De punten worden ook weergegeven via digitale nummers en de spelers die bij het spel betrokken zijn.

De individuele dartborden en accessoires zijn onderworpen aan een elektronische dartbordtest, de eisen van zowel hobby- als professionele spelers. Het uitgangspunt was de behoeften van de spelers. Professionals als

.) tijdens een elektronische dartboardtest werd ook het volume van het geluid gemeten
die optreedt wanneer een pijl het doelwit raakt of het spel een bepaald spel heeft…
bereikt niveau Deze tonen kunnen soms behoorlijk luid zijn, waardoor het kan variëren van een
Het is van zeker belang of de geluiden luider en zachter kunnen worden gemaakt.

. de kwaliteit van de materialen van het elektronische dartbord en hun verwerking, stond
is natuurlijk ook de focus. Het dartbord mag niet na elke tweede worp worden gebruikt.
uit elkaar vallen. Dit zou de vreugde van het spel snel afkoelen.

.) aangezien dartborden traditioneel aan de wand worden bevestigd, is het ophangsysteem
Natuurlijk, ook een rol. De ophanginrichting moet zodanig zijn ontworpen dat de schijf,
zelfs na uren van het slaan van pijlen, hangt het nog steeds recht. In geen geval mag de
De schijf zwaait heen en weer.

. het materiaal van het dartbord, moet gemaakt zijn van een materiaal dat de pijlen toelaat,
zelfs de worpen van een minder krachtige dart. Dus het kan
er is geen onzekerheid over de behaalde punten en de veiligheid van de spelers
en de wildobservator is ook gegarandeerd.

Onze Top 10 – elektronisch dartbord

Nr. 1
Bull's Flash Elektronisch Dartbord 40,5 Cm Rood/blauw
Kundenbewertungen
Bull's Flash Elektronisch Dartbord 40,5 Cm Rood/blauw*

Bull's Flash Elektronisch Dartbord 40,5 Cm Rood/blauw

Dit product heeft lichte gebruikssporen. De verpakking is geopend en beschadigd. Dit product is geinspecteerd en getest. Door dit product aan te schaffen geef je het een tweede leven en kies je voor een duurzame oplossing.

BULL'S Flash RB Sound Elektronisch Dartbor...

 Preis: € 61,48 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Oorspronkelijk werd het spel vooral in herbergen gespeeld. De grootte van de dartborden was overeenkomstig. Vandaag de dag zijn er veel mogelijkheden om het spel te spelen. In de woonkamer van uw huis, in de omgebouwde garage en, zoals voorheen, in tavernes. Het ene of andere dartbord, was zelfs al in het ene of het andere kantoor te zien.

Naast de twee verschillende versies van „Steel Darts“ en „Soft Darts“ voor elektronische schijven, zijn er ook versies die geschikt zijn voor kinderen, waarvan de pijlen geen stalen punten hebben. Maar natuurlijk zijn er ook de goede oude houten planken. Voor allen die de voorkeur geven aan de klassieker boven de nieuwe varianten.

Voor professionals en hobby-spelers zijn er veel bedrijven die dartborden produceren. Hieronder geven we een opsomming van de bedrijven die in een elektronische dartbordtest de hoogste plaatsen hebben behaald:

Winmau

Dit bedrijf is een van de fabrikanten die kwalitatief hoogwaardige dart boards produceren. Dit bedrijf is ook degene die de schijven voor de „British Darts Organisation“ levert. Hun producten hebben een hoge mate van kwaliteit, nauwkeurigheid en veiligheid.

Dartona

Dit bedrijf is ook een bekende fabrikant van elektronische dartborden, zoals ze in het Engels worden genoemd. Hun repertoire varieert van standaardversies voor hobby-spelers tot professionele versies die gebruikt worden in officiële toernooien. Tot nu toe heeft het bedrijf Dartona meer dan 200 verschillende elektronische dartborden op de internationale markt gepresenteerd.

Eenhoornpijlen

Dit is ook een bedrijf uit Engeland waarvan de producten internationaal hoog aangeschreven staan. Unicorn heeft een uitstekende reputatie opgebouwd, vooral in meer dan één test voor elektronische dartborden.

Shot

Dit bedrijf distribueert de wereldberoemde Puma Darts, die gevestigd is in Nieuw-Zeeland. Dit bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en heeft niet alleen dartborden maar ook veel accessoires op het repertoire staan. Dit bedrijf is al 12 jaar sponsor van de „World Cup of Darts“.

Elk jaar worden er innovatieve innovaties gepresenteerd, vooral door de toonaangevende bedrijven op het gebied van vorm en technologie. Zo zijn er bijvoorbeeld al elektronische dartboards die voorzien zijn van gedigitaliseerde technologie.

dartbord op het internet

Het medium internet biedt het grote voordeel dat je geen kilometers hoeft te rijden om erachter te komen dat de betreffende winkel niet het juiste ding heeft. Het grootste voordeel is dat u de mogelijkheid heeft om op uw gemak alle relevante klantbeoordelingen en productinformatie door te nemen en het juiste product gratis te laten bezorgen. Vergelijk het gewoon, bestel het en laat het leveren en u kunt nu al genieten van de eerste rondes met het elektronische dartbord.

.) Zoals reeds vermeld, moet het elektronische dartbord de mogelijkheid hebben om het volume te regelen. Tenzij je wilt dat je buurman om 11 uur ’s avonds op je deur klopt om te klagen over je speelinstinct.

.) Het materiaal en de verwerking moeten van een bepaalde kwaliteit zijn. Als een dartbord na de 10e worp uit elkaar valt, maakt dat het spel niet leuker.

.) De ophanginrichting moet ervoor zorgen dat de ruit veilig aan de muur kan hangen. Anders kan het gebeuren, in het ergste geval, dat het nieuw gekochte spel van de muur valt of zelfs iemand gewond raakt.

.) Borden voor bescherming

Deze zijn bevestigd aan de muur achter het dartbord en zorgen ervoor dat ontbrekende pijlen geen schade kunnen veroorzaken.

.) Speellijn

De verschillende fabrikanten bieden ook zogenaamde „Starting Lines“ aan, die ervoor zorgen dat de juiste afstand van de spelers tot het dartbord wordt aangehouden. Deze worden niet meer geregistreerd, maar alleen nog maar vastgelijmd, zodat ze snel en zonder sporen achter te laten kunnen worden verwijderd.

.) Matten of tapijten

Deze zorgen ervoor dat er zijn geen krassen op de thuisvloer, die gemakkelijk kunnen worden veroorzaakt door spelers of terugkaatsende pijlen. Bovendien hebben deze matten of tapijten de exacte afmetingen die het spel soepel laten verlopen.