iPad oplaadstation

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk iPad oplaadstation

Een iPad laadstation wordt ook wel een docking station genoemd. Een iPad-houder wordt gebruikt om de iPad op te laden (tablet van Apple). Het grote voordeel van een docking station is dat u uw iPad kunt gebruiken terwijl deze in gebruik is. Natuurlijk kunt u de iPad ook gebruiken terwijl deze normaal wordt opgeladen via de oplaadkabel. De iPad staat echter in een verticale of horizontale positie, zodat u comfortabeler kunt werken met uw iPad terwijl u hem oplaadt. Bovendien houdt de iPad-houder je iPad binnen handbereik en geeft het een chique uitstraling. We hebben ook verschillende oplaadstations bekeken in onze iPad oplaadstation test en kwamen tot de conclusie dat er veel oplaadstations beschikbaar zijn die zowel de iPad als de iPhone tegelijkertijd kunnen opladen. De meeste iPad oplaadstations zijn gemaakt van hout of aluminium en zijn uitgerust met verschillende uitsparingen om meerdere apparaten tegelijk te kunnen gebruiken.

In onze iPad cradle test vonden we het uiterst belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van het product. Een iPad-houder moet stabiel zijn en mag in geen geval wiebelen, anders kan uw iPad vallen en beschadigd raken. Daarom raden wij u aan om de stabiliteit van het product te controleren voordat u het koopt. Hiervoor kunt u het laadstation op een tafel of een vlakke ondergrond plaatsen en met de hand verplaatsen. Een goed iPad-laadstation zal stabiel staan en zal niet naar voren of naar achteren kantelen. Als u merkt dat het laadstation wiebelig is, raden wij u aan uw vingers van dit product af te houden om …om te vertrekken.

De volgende grote eis die u aan een oplaadstation moet stellen is verwerking. Loop met uw hand zachtjes over de randen van het laadstation en voel of er scherpe of onzuivere randen zijn. Als dit het geval is, raden wij u aan een ander product te gebruiken. U kunt zich immers niet alleen verwonden, maar u kunt ook krassen maken op de iPad door het product onrein te gebruiken.

In onze iPad oplaadstation test was een andere belangrijke vereiste voor een goed iPad oplaadstation het technische ontwerp. Zorg ervoor dat u op de verpakking van het laadstation een zegel vindt met de woorden: „Made for iPad/iPhone/iPod“. Dit is de garantie van de fabrikant dat het product door Apple is gecertificeerd en geschikt is voor gebruik met Apple producten. Het zegel verzekert u ervan dat het product door Apple is getest en voldoet aan alle kwaliteitsnormen van Apple en zonder enige aarzeling kan worden gebruikt. De originele iPad, iPhone of iPod lader heeft een microprocessor aan het einde van de kabel die de benodigde stroomvoorziening regelt. Wanneer uw iPad volledig is opgeladen, zal de kabel de stroomvoorziening vertragen en voorkomen dat de batterij sneller verslijt. Daarom raden we je aan het Apple-zegel te zoeken voordat je een iPad-houder koopt.

Onze Top 10 – iPad oplaadstation

Een iPad oplaadstation kan overal worden gebruikt. U kunt gebruik maken van het laadstation in het kantoor op het bureau, thuis op het bureau, in de keuken op de keukentafel of in de slaapkamer op het nachtkastje. Het is immers een oplaadstation dat je altijd nodig hebt om je iPad op te laden. Het maakt niet uit waar je bent. De enige plaats waar de Het laadstation wordt niet gebruikt als u in een auto reist. Er zijn speciale opladers voor de auto die op de sigarettenaansteker zijn aangesloten. In onze iPad oplaadstation test hadden we alleen oplaadstations die waren aangesloten op het normale huishoudelijke stopcontact.

Het alternatief voor het iPad oplaadstation is een originele oplader. Het belangrijkste doel van een iPad-houder is om de iPad op te laden. Op de tweede plaats kan de Laadbak als houder worden gebruikt. Daarom is een normale oplaadkabel een alternatief voor het iPad oplaadstation. De houder, d.w.z. de secundaire taak van het laadstation kan ook worden overgenomen door een normale iPad-case. Zo zijn twee producten, namelijk een normale oplaadkabel en een iPad case, een alternatief voor de iPad cradle.

Er zijn veel verschillende iPad oplaadstations op de markt en daarom zijn er veel verschillende fabrikanten. Helaas is het bijna onmogelijk om alle fabrikanten te noemen, omdat het er gewoonweg te veel zijn. Er zijn ook veel onbekende en relatief goedkope fabrikanten, meestal uit China. Daarom willen we alleen die fabrikanten noemen die alleen hoogwaardige oplaadstations op de markt brengen. Bij deze fabrikanten horen:

– Belkin Express Dock voor iPad, iPhone en iPod (Oplaaddingsdock aanbevolen door Apple)

– Logitech BASE voor iPad PRO (alleen met Smart Connector, dus niet geschikt voor alle iPads. Ook aanbevolen door Apple voor iPads)

– Griffin Dual PowerDock voor Apple iPad/iPhone (alleen voor de oudere iPads met een 30-PIN-connector)

Bijna elk jaar komen er nieuwe iPads op de markt. Fabrikanten moeten daarom waakzaam blijven en hun productaanbod aanpassen. Bijvoorbeeld de iPad Pro heeft een Smart Connector. Op deze connector kunnen toetsenborden en laders (laadstations) worden aangesloten. Daarom zijn er momenteel laders op de markt met een Smart Connector die alleen gebruikt kan worden met een iPad Pro 12″ en een iPad Pro 9.7″. Anders hoeven de fabrikanten niet op veel dingen te letten. Het belangrijkste is dat aan de technische eisen wordt voldaan. De connector moet correct zijn en aangepast aan de respectievelijke iPad. Natuurlijk moet de maat ook passen. Je wilt immers niet dat je iPad uit de wieg glipt omdat de lock-out te groot of juist te klein is en je iPad er gewoon niet in past. Daarom besteden de fabrikanten aandacht aan de komende iPads en passen ze hun producten aan het formaat en de connector van de betreffende iPad aan.

Als u besluit om een oplaadstation te kopen op het internet, kunt u wat geld besparen. Er zijn veel online winkels op het internet die hun prijzen van tijd tot tijd verlagen. Bovendien heeft u een veel ruimere keuze op het internet dan in de winkels. U kunt dus zelf beslissen of u een goedkoop product met lichte kwaliteitsgebreken wilt kopen en zo wat geld besparen of dat u een duur merkproduct koopt dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. In beide gevallen bespaart u wat geld als u op het internet koopt, omdat de prijzen aanzienlijk lager zijn dan in de winkels. U profiteert ook van een veilige betaling en vele betalingsmogelijkheden. De verzending is zeer snel en binnen een paar dagen na betaling heeft u uw iPad oplaadstation in handen.