klantstopper

Reclamebord krijtbord restaurant ijzeren standaard bordstandaard klantstopper aReclamebord krijtbord restaurant ijzeren standaard bord display klantstopper c
LinkReclamebord krijtbord restaurant ijzeren standaard bordstandaard klantstopper a*Reclamebord krijtbord restaurant ijzeren standaard bord display klantstopper c*
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL, BELieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL, BE
Preis € 98,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 83,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Reclamebord krijtbord restaurant ijzeren standaard bordstandaard klantstopper a
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL, BE
€ 98,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Reclamebord krijtbord restaurant ijzeren standaard bord display klantstopper c
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL, BE
€ 83,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk klantstopper

Wat is een klantstopper?

Een klantenstopper is een display zoals je die vindt op de trottoirs voor de winkels. De klantstopper geeft een informatie door, iets wat in de winkel een speciale aanbieding is. De stopper is bedoeld om voorbijgangers bewust te maken van deze aanbiedingen en hen te helpen bij het doen van een aankoop. De structuur kan heel anders zijn. Meestal is het een metalen of houten frame met één of twee posterhouders. Modellen die zijn uitgerust met een plaatoppervlak kunnen ook worden aangeschaft. Hier kunt u zelfs uw eigen inscripties aanbrengen. De stoppers kunnen in verschillende maten worden gekocht, afhankelijk van wat er op de stoppers wordt gepresenteerd.

Eisen voor een goede klantstopper

Een goede klantstopper moet in de eerste plaats bestand zijn tegen wind- en weersomstandigheden. Daarom moet het materiaal zodanig zijn dat nattigheid niet direct leidt tot schade aan het model. De stop moet ook een bepaald gewicht hebben, zodat hij niet omvalt bij lichte windvlagen.

De klantstoppertest richtte zich ook op de zichtbaarheid, omdat de stopper altijd in het oog moet springen, anders mist hij zijn doel. Daarom moet het op straat duidelijk herkenbaar zijn als displaystand en moet de reclame die het bevat ook zeer goed worden gepresenteerd.

Bovendien moet de stopper gemakkelijk van nieuwe posters kunnen worden voorzien en moet hij ook verplaatsbaar zijn. Deze handigheid is erg belangrijk, want als het te veel tijd kost om op te zetten, kan het klanten kosten. Het is ook belangrijk om te letten op de corresponderende standaardafmetingen, want op deze manier kan de stop Plaats affiches in standaardformaat in de opnameoppervlakken.

Toepassingsgebied van de klantstopper

In de klantstoppertest hebben we eens goed gekeken naar de toepassingsgebieden van de klantstoppers en zijn we tot een verbluffend resultaat gekomen. Bijna elk bedrijf dat zijn goederen via een lokale winkel aanbiedt, heeft overeenkomstige modellen. De enige uitzonderingen hierop zijn meestal de ambachtelijke bedrijven, die meestal geen gebruik maken van dergelijke maatregelen. Desalniettemin toont dit aan dat de stopper niet aan belang heeft ingeboet, want sinds de vroegste dagen van de detailhandel zijn er passende borden gebruikt om de aandacht van de klanten op een aanbod te vestigen.

In dit verband moet worden opgemerkt dat voor de installatie van een stopper in de openbare ruimte zeker een vergunning nodig is. Dit moet worden afgegeven door de bevoegde autoriteiten. De situatie is anders als het om privé-eigendom gaat. Hier kunnen stoppers in elk gewenst aantal worden geplaatst.

Onze top 10 – klantenstoppers

Nr. 1
Reclamebord krijtbord restaurant ijzeren standaard bordstandaard klantstopper a
Kundenbewertungen
Reclamebord krijtbord restaurant ijzeren standaard bordstandaard klantstopper a*

Reclamebord krijtbord restaurant ijzeren standaard bordstandaard klantstopper a

KleurWit
ArtikelenAanplakbord
ToestandNieuw
Dimensies40 x 106 x 35cm (B x H x D)
MateriaalMetaal
StijlAntieke stijl
Gewicht3kg

Prachtig reclamebord met bord gemaakt naar oud model in antieke stijl. Zoa...

 Preis: € 98,90 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Reclamebord krijtbord restaurant ijzeren standaard bord display klantstopper c
Kundenbewertungen
Reclamebord krijtbord restaurant ijzeren standaard bord display klantstopper c*

Reclamebord krijtbord restaurant ijzeren standaard bord display klantstopper c

KleurWit
ArtikelenAanplakbord
ToestandNieuw
Dimensies33 x 102 x 40 cm (B x H x D)
MateriaalMetaal
StijlAntieke stijl
Gewicht3,1 kg

Prachtig reclamebord met bord gemaakt naar oud model in antieke stijl. ...

 Preis: € 83,90 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Waar heb ik een klantstopper voor nodig?

Als u een winkel, restaurant of iets dergelijks bezit, kan een klantstopper u extra klanten bezorgen, omdat de klant door de klantstopper op u en uw winkel wordt gewezen.

Wat zijn de alternatieven voor een klantstopper?

De klantstopper is tot op zekere hoogte onmisbaar geworden, omdat er geen echte vervanger voor is. Daarom kunnen slechts zeer weinig alternatieven worden genoemd die een soortgelijk effect hebben.

In de klantstoppertest hebben we ons eerst beziggehouden met het ophangen in etalages. Deze dienen echter slechts in onvoldoende mate het doel, omdat niet elke klant voor zo’n raam stopt. Als de boodschap niet duidelijk zichtbaar is, zullen veel klanten niet in staat zijn om Het voorbijgaan zonder dat ze het doorhebben. Het staat gewoon niet direct in het middelpunt van de aandacht van de waarnemer.

Zelfs elektronische display-borden zijn hier geen geschikte oplossing, omdat ze ofwel alleen op muren kunnen worden geplaatst, ofwel opnieuw in etalages kunnen worden geplaatst. Hoewel ze veel sneller de aandacht vestigen op het productaanbod, vinden veel klanten deze systemen te intensief en hebben ze de neiging om zich erdoor onderdrukt te voelen. Toch moet hier worden vermeld dat er ook klantstoppers zijn met een overeenkomstige functie.

Welke soorten klantstoppers zijn er?

Er zijn klantstoppers is verschillende varianten. De krijtborden kunnen bijvoorbeeld zelf met krijt of krijtstiften worden gelabeld, wat het voordeel heeft dat u de informatie regelmatig, snel en eenvoudig kunt wijzigen. Dit wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt in de horeca om de klant te informeren over actuele aanbiedingen en promoties.

Een andere optie is de affichestandaard. Hier worden meestal voorgedrukte posters of reclamefolders in de stand geplaatst. De reclame verandert hier vrij zelden. Afhankelijk van uw wensen kunnen de posterstandaards worden gemaakt van kunststof, aluminium of staal.

Bij de verschillende soorten klantstoppers moet u altijd rekening houden met het substraat en de bijbehorende stabiliteit.

Welke fabrikanten van klantstoppers zijn er?

De bekendste fabrikant van klantstoppers is Alldisplays. Hier kunt u alle modellen in alle maten krijgen en ook de productie van speciale monsters is geen probleem. Het assortiment is dan ook gericht op zowel de kleine retailer als op grote bedrijven of wederverkopers die op hun beurt de producten verkopen aan de eindklanten. De kwaliteit kan als uitstekend worden beschouwd, ook al gaat het natuurlijk om hogere prijzen.

Maar het is vandaag de dag ook makkelijker, want de klant stopt, dus Zoals onze klantstoppertest heeft aangetoond, kunnen ze nu bij bijna elke online drukkerij als een noname product worden gekocht. Hier zijn de bijbehorende varianten verkrijgbaar in zeer goedkope versies, hoewel deze niet per se van slechte kwaliteit hoeven te zijn. Bovendien kan het drukken van de inlaten tegelijkertijd worden besteld, wat in een specifiek geval een enorme kostenbesparing kan opleveren.

Innovaties op het gebied van klantstoppers

De belangrijkste innovatie op het gebied van klantstoppers is de digitalisering. Dit betekent dat de stoppers niet langer alleen vaste posters en stijve informatie kunnen dragen. In veel modellen zijn tegenwoordig al LED schermen ingebouwd. Door middel van een SD-kaart of een USB-stick kan de bijbehorende film of animatie vervolgens in een gemeenschappelijk videoformaat naar hen worden overgebracht. Dit wordt dan steeds opnieuw gespeeld. Bij sommige modellen is het ook mogelijk om het programma te wijzigen, zodat meerdere video’s achter elkaar worden getoond. In de meeste gevallen is dan ook shuffle beschikbaar, waardoor de inhoud willekeurig kan worden afgespeeld. Echte luxemodellen kunnen zelfs direct toegang krijgen tot het internet of het tv-programma en zo theoretisch ook live streaming van de inhoud mogelijk maken. Aanraakschermen worden ook steeds populairder. Hier is de ontwikkeling nog lang niet voltooid, zodat men zich kan verheugen op spannende producten.

Voordelen bij het kopen van een klantstopper op het internet

Wie een klantstopper op het internet koopt, heeft een enorme keuze aan producten. Deze kunnen in alle mogelijke varianten worden verkregen, zodat ook vanuit de stijl geen wensen open blijven staan. Daarnaast moet u ook vertrouwen op de juiste configuratoren, waarmee de stoppers volgens uw eigen wensen kunnen worden gemaakt. In dit verband is het belangrijk om bijzondere aandacht te besteden aan kortingscampagnes, die vaak in onlinedrukkerijen te vinden zijn. Hier kunt u er kan veel geld worden bespaard bij het kopen van een stopper.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een klantstopper?

In de eerste plaats moet de klantstopper een overeenkomstig hoog gewicht hebben, zodat hij niet door de wind omvalt. Bovendien moet het bestand zijn tegen het weer en altijd een duidelijk beeld geven van de aanbiedingen. Ook de grootte moet worden aangepast aan de omstandigheden, zodat het soms raadzaam is om een op maat gemaakt product aan te schaffen. Als u modellen met een display wilt kopen, moet u ervoor zorgen dat ze permanent buiten kunnen worden gebruikt.

Nuttige accessoires voor klantenstoppers

Als belangrijkste accessoires moeten de juiste gewichten worden aangeschaft om een model ook bij harde wind op zijn plaats te houden. Als u er ook zeker van wilt zijn dat de stopper door niemand wordt gestolen, moet u investeren in een fietsslot of een ketting met een hangslot.

Wat is nu een klantstopper?

Een klantenstopper is een reclamebord dat voor winkels, restaurants of dergelijke kan worden geplaatst. De informatie is bij de klantstopper gevoegd, die de klant informeert over prijzen, informatie, enz.