Kleurenlaserprinter

Lexmark Optra C720 - KLEURENLaserprinter - 24PPM - NETWLexmark Optra C720 - KLEURENLaserprinter - 24PPM - NETW
LinkLexmark Optra C720 - KLEURENLaserprinter - 24PPM - NETW*Lexmark Optra C720 - KLEURENLaserprinter - 24PPM - NETW*
VerfügbarkeitLieferung in 4 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeLieferung in 4 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
Preis € 195,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 125,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Lexmark Optra C720 - KLEURENLaserprinter - 24PPM - NETW
VerfügbarkeitLieferung in 4 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
€ 195,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Lexmark Optra C720 - KLEURENLaserprinter - 24PPM - NETW
VerfügbarkeitLieferung in 4 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
€ 125,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Kleurenlaserprinter

De beste kleurenlaserprinters 2022 in vergelijking

Wat is een kleurenlaserprinter

Een laserprinter is een veelgebruikt type PC-printer waarbij de fotokopieerapparaattechnologie zonder enig effect slaat (de toetsen slaan niet op papier). Wanneer een document naar de printer wordt gestuurd, „trekt“ een laserstraal het document op een met selenium gecoate drum met behulp van elektrische ladingen. Zodra de trommel is opgeladen, wordt deze gerold in toner, een droog poedertype. De toner hecht zich aan het geladen beeld op de trommel. De toner wordt overgebracht op een stuk papier en met warmte en druk op het papier gefixeerd. Nadat het document is afgedrukt, wordt de elektrische lading van de trommel verwijderd en wordt de overtollige toner opgevangen. De meeste laserprinters printen alleen in zwart-wit. Een kleurenlaserprinter is tot tien keer duurder dan een zwart-witlaserprinter.

De laserprinter verschilt in veel opzichten van een inkjetprinter. De toner of inkt in een laserprinter is droog. In een inkjet is het nat. Na verloop van tijd is een inkjetprinter ongeveer tien keer zo duur als een laserprinter, omdat de inkt vaker moet worden bijgevuld. Het geprinte papier in een inkjetprinter veegt uit als het nat is, maar niet als een lasergeprint document. Beide soorten printers werken stil en stellen u in staat om lettertypes toe te voegen met behulp van lettertype-cartridges of om zachte lettertypes te installeren. Voor minimale drukvereisten is een inkjetprinter voldoende. Als uw afdrukvolume echter hoog is, overweeg dan een laserprinter.

<h2

lang=“zxx“Wat zijn de bijzondere voor- en nadelen van een kleurenlaserprinter?

Voordelen
De meeste laserprinters printen veel sneller dan inkjetprinters. Dit is geen sterk verkoopargument voor casual printers en zou dat ook niet moeten zijn, maar gebruikers met een hoog volume zullen een groot verschil merken.

Laserprinters produceren ook scherpere tekst. Als u een hoog-volumeprinter gebruikt die alleen tekstdocumenten nodig heeft, is laser de manier om te gaan.

Een ander pluspunt is de prijs. Bij het vergelijken van prijzen hebben laserprinters de voorkeur boven inkjetprinters als u vaak print en geen documenten maakt die grafisch complex zijn.

Nadelen
Hoewel er enkele compacte laserprinters op de markt zijn, zijn deze over het algemeen groter en zwaarder dan inkjetprinters. U moet dus goed kijken of u de printer vaak ergens mee naartoe neemt, bijvoorbeeld vanuit huis en terug naar kantoor.

Een ander negatief punt is het feit dat kleurenlaserprinters niet met alle soorten papier even goed overweg kunnen. Ze kunnen niet dezelfde soort papier verwerken als inkjetprinters. Je moet dus iets meer geld betalen voor het papier dan voor inkjetprinters.

Koop onze top 10 – kleurenlaserprinters

Nr. 1
Lexmark Optra C720 - KLEURENLaserprinter - 24PPM - NETW
Kundenbewertungen
Lexmark Optra C720 - KLEURENLaserprinter - 24PPM - NETW*

  NEEM OOK EENS EEN KIJKJE IN ONZE EBAY WINKEL: hier vindt u nog tal van aanbiedingen op gebied van PC's, laptops, printers, monitoren, SERVERS, routers, netwerkapparatuur CISCO etc... Lexmark Optra C720 Kleurenlaserprinter   Slechts  40.537 Pagina's Geprint 24 ppm 2400 Image Quality 600 x 600 dpi Kan ter plaatse getest worden All Specs:   BIEDEN VANA...

 Preis: € 195,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Lexmark Optra C720 - KLEURENLaserprinter - 24PPM - NETW
Kundenbewertungen
Lexmark Optra C720 - KLEURENLaserprinter - 24PPM - NETW*

  NEEM OOK EENS EEN KIJKJE IN ONZE EBAY WINKEL: hier vindt u nog tal van aanbiedingen op gebied van PC's, laptops, printers, monitoren, SERVERS, routers, netwerkapparatuur CISCO etc... Lexmark Optra C720 Kleurenlaserprinter   Let op: Printer geeft foutcode 906 Color Switching Wij hebben de printer niet kunnen testen. Voor de Specialist wellicht!!   24 ppm 2400 Ima...

 Preis: € 125,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Wie heeft er een kleurenlaserprinter nodig?

Kleurenlaserprinters zijn waarschijnlijk zowel voor privé als zakelijk gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende variaties en modellen.

Veel mensen zouden zeggen dat je het handvat moet draaien naar een gewone inkjetprinter en dat het de betere keuze is in vergelijking met een kleurenlaserprinter.
Dit is echter niet echt correct. Omdat de nieuwste technologie de

Deze technologie heeft de inkjetprinter allang ingehaald en kan scoren met verbazingwekkende printresultaten.

Een kleurenlaserprinter is daarom een universeel wapen als het gaat om printen. Zowel als particulier als bedrijf bent u goed gepositioneerd met een kleurenlaserprinter.

Wat zijn de beste merken voor een kleurenlaserprinter en wat zijn de prijzen?

Er is een schat aan bekende merken die kleurenlaserprinters produceren en ook goede resultaten hebben behaald in kleurenlaserprintertests.
Misschien wel de beste producten voor kleurenlaserprinters is „HP“. Met vele productlijnen voor iedereen, heeft HP een enorme selectie aan kleurenlaserprinters. Een ander aspect dat HP met zich meebrengt zijn de goedkope kleurentoners, die overal verkrijgbaar zijn in vergelijking met andere merken en ook zeer redelijk in prijs zijn.

U kunt een HP kleurenlaserprinter krijgen voor slechts €80,00 en tonersets voor het printen van maximaal 2.000 vellen voor slechts €12,99.

Een ander goed merk in deze sector is Broeder.
Brother is een van de meest gerenommeerde merken voor drukkers en is dat al tientallen jaren. Dit merk legt vooral de nadruk op een zeer goede en hoge printresolutie.

Waar moet je op letten bij het kopen

Is het internet beter of moet u een kleurenlaserprinter in een speciaalzaak kopen? Bij de aanschaf van een kleurenlaserprinter moet men vooral letten op wat de toekomst brengt. Dat wil zeggen dat men moet letten op wat de inkt kost. De printer zelf is relatief goedkoop, maar fabrikanten proberen veel geld te verdienen met de inkt. Maak dus een vergelijking en kijk naar de prijzen voor de inkttoner. Tegenwoordig kun je nauwelijks, zelfs niet de inkt zelf

navullen of soortgelijke trucjes gebruiken om geld te besparen.

Bovendien kunt u de prijzen op internet bekijken en ter plaatse advies krijgen van een vakhandelaar om vervolgens te beslissen waar te kopen. Het internet is echter een goede keuze. Want daar heb je alles in beeld en kun je alle vergelijkingen direct maken, die je in een winkel met een beperkt aantal producten niet kunt maken.

Conclusie

Uiteindelijk moet de eindgebruiker zelf kunnen zien hoeveel druk hij uitoefent, zodat hij kan inschatten wat voor soort apparaat het beste bij hem past. Er zijn nu apparaten die iets meer kunnen doen en sommige die iets minder kunnen. Daarom moet u advies inwinnen voordat u de modellen op het internet koopt of vergelijkt.