Mobiele Verwarmer

Test & vergelijk Mobiele Verwarmer

t

Naarmate de herfst vordert, nemen de discussies over de verschillende verwarmingsmethoden langzaam toe.
Stookolie, gas of hout hebben zich al lang geleden gevestigd, de zogenaamde Handy Heater neemt momenteel toe in populariteit en creëert daarmee een nieuwe trend.
De over het algemeen wijdverbreide opvatting dat verwarming met elektriciteit onvermijdelijk duur moet zijn, zal met dit product in een nieuw daglicht worden gesteld. Vooral met energiebesparende rivier kunnen de kosten van deze warmtebron aanzienlijk worden verlaagd.
Overtuig uzelf van de meest effectieve miniverwarming ter wereld.

Wilt u in de kortst mogelijke tijd omringd worden door gezellige warmte zonder de hele kamer te verwarmen?
Dan is deze innovatie precies goed voor u!
Handige Heater is een kleine ventilatorkachel die met zijn slanke vormgeving perfect in de hand ligt. Sommige mensen noemen het ook wel een stopcontactverwarmer of een verwarming voor het stopcontact.
Het thermokeramische model heeft een eenvoudig ontwerp dat in elk interieur past, ongeacht de ruimte.
Het enige wat nodig is, is een normaal stopcontact waarin het apparaat direct wordt aangesloten. De Handy Heater in de test overtuigt met een prestatie die het mogelijk maakt om een ruimte met 20 vierkante meter te verwarmen.
Met een energieverbruik van 370 watt wordt de miniverwarming als enorm kostenbesparend beschouwd.

Keuze?

Vooral in kleine ruimtes zoals het gastentoilet of de keuken scoort de Handy Heater in de test. Hou je van knutselen in een hobbyruimte of werkplaats? Laat de kou dan achter je. Binnen een paar minuten zal dit apparaat je weer plezier laten hebben op het werk.
In grotere ruimtes mag de Handy Heater alleen worden gebruikt naast de hoofdverwarmingsbron.
Binnen een straal van ongeveer drie meter haalt u het maximale uit de wandcontactdoosverwarmer.
Of u nu op reis bent, in een caravan of tijdens een hotelverblijf, u bent slechts één stroomaansluiting verwijderd van flexibele warmte.

Onze Top 10 – Miniventilatorkachels

De Handy Heater is bijzonder eenvoudig in gebruik en daarom geschikt voor jong en oud.
Het grote display maakt het gemakkelijk om de huidige temperatuur af te lezen.
De thermostaat kan worden ingesteld op een willekeurige temperatuur tussen 17 en 32 graden.
Met het 2-stapsverwarmingsprogramma kunt u zelf bepalen of er met hoge of normale snelheid warmte wordt opgewekt.
Een andere innovatie is de programmeerbare 12-uurs timer. Hierdoor kunt u de bedieningstijd van het apparaat eenvoudig individueel instellen. Indien gewenst kan de temperatuur op elk moment worden gewijzigd. Wanneer de ingevoerde temperatuur is bereikt, schakelt de Handy Bester automatisch uit. Als de temperatuur onder de minimumtemperatuur daalt, hervat het apparaat zijn activiteit zelfstandig.
De knoppen voor de functies snelheid, normale verwarmingssnelheid en timer zijn duidelijk zichtbaar onder het display.
De stroomschakelaar bevindt zich aan de zijkant van het product.
De mobiele telefoon Heaterim Test overtuigt met een aantrekkelijk laag stroomverbruik.
Met een maximaal vermogen van 370 watt bedragen de elektriciteitskosten ongeveer 11 cent per bedrijfsuur.
Er moet echter worden opgemerkt dat een laag stroomverbruik het gevolg kan zijn van een product met een laag stroomverbruik. Een laag vermogen leidt er dan weer toe dat de maximaal haalbare kamertemperatuur wordt beperkt. Een vrij laag vermogen model kan een langere opwarmtijd nodig hebben dan een krachtiger product.
Het is daarom raadzaam om het aspect van het verwarmingsvermogen nader te bekijken alvorens tot aankoop over te gaan. Denk goed na over uw behoefte aan verwarming voordat u gaat kopen. Heeft u elke dag een flexibele warmtebron nodig of slechts sporadisch tijdens zakenreizen of vakanties?
Een Handy Heater is bedoeld als een puntbron van warmte, en u krijgt het meeste voordeel binnen een straal van ongeveer drie meter. Het model moet worden gebruikt als aanvullende warmtebron voor het hoofdverwarmingssysteem.
In grotere ruimtes kan een Handy Heater zijn warmte niet meer optimaal omzetten.

Livington Handige Verwarmer

De Handy Heater van Livington neemt de verwarmingsmarkt stormenderhand in beslag als innovatieve warmtebron, zodat er op dit moment geen vergelijkbare concurrenten te vinden zijn.
Een product met een vergelijkbare functionaliteit wordt aangeboden in het assortiment van een buitenlandse leverancier, maar dit is onder de kwaliteitsstandaard van de Handy Heater van Livington.

In het algemeen is het raadzaam om voor alle geplande aankopen de prijzen van verschillende dealers op het internet te vergelijken. Het internet biedt u de mogelijkheid om uw Bestelling te plaatsen. Geheel onafhankelijk van de openingstijden van de winkel kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week bestellen.
Lange wachttijden bij de kassa en het zenuwslopende zoeken naar de laatste vrije parkeerplaats behoren eindelijk tot het verleden. Door te winkelen via het internet kunt u na het werk op een ontspannen manier naar huis gaan en bespaart u de omweg naar de winkel en vooral veel tijd.
Bovendien krijgt u de goederen direct aan de deur geleverd en hoeft u ze niet zelf naar huis te brengen.
De betaling kan comfortabel en zonder vervelend kleingeld worden afgehandeld.
Of het nu gaat om een bankoverschrijving, Paypal of een aankoop op rekening, in ieder geval is een betaling zonder contant geld mogelijk.
Een doorslaggevend voordeel ten opzichte van een aankoop bij een retailer zijn de beoordelingen van eerdere klanten.
Hier vindt u beoordelingen van mensen die op uw ooghoogte zitten. Deze meningen komen van mensen die zich op het moment van de bestelling in dezelfde situatie bevonden. Vaak profiteert u persoonlijk meer van hun testresultaten dan van onderscheidingen met algemeen bekende testzegels.

De Handy Heater is momenteel de enige warmtebron uit het stopcontact zonder kabel.
Als u op zoek bent naar een vergelijkbaar product, is een full-size luchtverhitter een goede keuze. Het verschil is dat het hier gaat om een bepaalde kabellengte, omdat deze modellen niet direct in het stopcontact kunnen worden gestoken.
De Rowenta Excel Aqua Safe ventilatorkachel is een goed voorbeeld van zo’n product. Het vermogen van ongeveer 1000 – 2000 watt is beduidend hoger dan dat van de Handy Heater, maar grotere kamers kunnen zonder problemen worden opgewarmd. Deze luchtverhitter is het meest geschikt voor alle soorten badkamers, omdat hij gebaseerd is op een bescherming tegen spatwater.

Bent u bezig met de bouw van een huis en wilt u gebruik maken van de op dit moment meest effectieve manier van warmteopwekking? Kies dan voor het principe van infraroodverwarming.
Deze nog vrij onbekende methode is een heel bijzonder soort warmte-ervaring waar je zeker geen spijt van zult krijgen.

De term „infrarood“ wordt meestal instinctief ingedeeld in het domein van de geneeskunde.
Deze twee segmenten hoeven echter niet noodzakelijkerwijs met elkaar in verband te worden gebracht.
Infraroodstralen zijn vergelijkbaar met zonnestraling.
Het idee van het verwarmen van de eigen woonruimte met deze stralen is echter nog steeds vrij duister.
Ongeacht welke verwarmingsmethode u uiteindelijk kiest, de initiële kosten zijn beangstigend. De infraroodverwarming daarentegen blijkt met zijn aanschafkosten zeer klantvriendelijk te zijn. Deze zijn meestal vergelijkbaar met een enkele olievulling.
Radiatoren zijn bij deze methode niet meer nodig, de verwarming wordt rechtstreeks op het elektriciteitsnet aangesloten. De warmte wordt uitgestraald via vlakke en tegelijkertijd lichte platen die aan het plafond of als beeldmotief aan de wand kunnen worden gemonteerd.

Zo wordt uw verwarmingssysteem uw persoonlijke woonaccessoire.
In tegenstelling tot gewone radiatoren realiseert u een besparing van 60 procent, omdat de warmte alleen naar de voorkant van de kamer wordt uitgestraald en niet naar de achterkant. Van 100 tot 1000 Watt heeft u speelruimte wat betreft de prestaties van uw verwarmingsinstallatie. De Elektriciteit kost gemiddeld tussen de twee en twintig cent per uur. Met deze methode geniet u van een onvergelijkbare warmte. Radiatoren verwarmen de lucht, maar infraroodverwarming verwarmt objecten en lichamen in de kamer. Vaste en vloeibare lichamen en afzonderlijke oppervlakken in de ruimte worden met de warmte bestraald en letterlijk geabsorbeerd. Geleidelijk aan wordt de warmte uitgestraald, die op termijn de lucht in de ruimte opwarmt.
Vooral in nieuwe gebouwen is de zogenaamde hittegolfverwarming niet meer weg te denken uit het leven. De milieuvoordelen van deze technische innovatie zijn niet meer weg te denken. De infraroodverwarming is onschadelijk, risicoloos en tegelijkertijd milieuvriendelijk. Deze technologie is trouwens energiebesparend en luxueus. Elektriciteit is de grondstof van de toekomst als het gaat om het genereren van warmte.