Printer

[Epson] EcoTank L121 4-color A4 Ink Tank Printer ⭐Tracking⭐Usato Anycubic LCD UV Resina Photon Stampante 3D Printer non viene riparatoANYCUBIC i3 Mega S FDM 3D Drucker 210x210x205mm 3D Printer Gebraucht !
Link[Epson] EcoTank L121 4-color A4 Ink Tank Printer ⭐Tracking⭐*Usato Anycubic LCD UV Resina Photon Stampante 3D Printer non viene riparato*ANYCUBIC i3 Mega S FDM 3D Drucker 210x210x205mm 3D Printer Gebraucht ! *
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 183,51
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 59,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 88,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
[Epson] EcoTank L121 4-color A4 Ink Tank Printer ⭐Tracking⭐
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 183,51
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Usato Anycubic LCD UV Resina Photon Stampante 3D Printer non viene riparato
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 59,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
ANYCUBIC i3 Mega S FDM 3D Drucker 210x210x205mm 3D Printer Gebraucht !
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 88,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Printer

De beste printers 2022 in vergelijking

Bij gegevensverwerking is een printer een randapparaat dat is aangesloten op een computer. De computer wordt gebruikt om gegevens over te brengen naar de printer en deze vervolgens af te drukken op papier. Gegevens zoals tekens, tekst, getallen, grafieken of foto’s kunnen worden afgedrukt. Het proces waarbij de gegevens van de computer naar de printer worden overgebracht, wordt „afdrukken“ genoemd. Het resultaat dat de printer dan produceert heet „afdrukken“.

Zelfs fotokopieerapparaten worden ook wel printers genoemd. Een origineel wordt gescand door de printer. Dit maakt een kopie van het origineel en drukt het vervolgens af als een afbeelding. De nieuwere kopieerapparaten kunnen ook als normale printers worden gebruikt. Er zijn zelfs multifunctionele apparaten die kunnen worden gebruikt als faxapparaten, printers, scanners en offline kopieerapparaten. Matrixprinting verwijst onder andere naar een drukproces waarbij afbeeldingen, tekens en andere elementen worden gereproduceerd.

Vandaag de dag heeft elk huishouden een printer. Dit wordt meestal gebruikt in huishoudens voor privédoeleinden, in tegenstelling tot een kantoor waar de printer dagelijks wordt gebruikt. Niemand weet echter precies hoe een printer werkt. Hieronder volgt een korte uitleg over hoe de printer echt werkt en wat er door de printer gaat tot de uiteindelijke afdruk uitkomt.

De printer wordt ook wel het „uitvoerapparaat“ genoemd. Net als een scherm geeft de printer alle gegevens visueel weer, zoals tekst, foto’s of afbeeldingen. Op In tegenstelling tot het scherm worden deze gegevens door de printer op papier vastgelegd. Vervolgens wordt het te bedrukken origineel met een inktkleur of tonerpoeder op het papier aangebracht. De meest gebruikte typen printers zijn laser- en inkjetprinters.

 • Functie van de inkjetprinter: Bij het printen met een inkjetprinter worden, zoals de naam al aangeeft, fijne inktdruppels op een papier gespoten. Hele afdrukken worden geproduceerd door de inkjetprinter. De grootte van een inktdruppel ligt tussen 0,3 en 0,4 millimeter. Het hangt af van het aantal nozzles dat zich op de printkop bevindt, hoe groot de resolutie zal zijn. Bij oudere printers is de resolutie vaak wat lager. Zelfs de snelheid van de inkjetprinter blijft in vergelijking met andere printers binnen een lager bereik.
 • Functie van de laserprinter: Bij het afdrukken met de laserprinter wordt de afdruk niet met stralen geproduceerd. Een laserprinter heeft ook een beelddrum waarvan de lading statisch is. De beeldtrommel wordt uitgezonden door een laserstraal. Op dit punt moet dan een beeldpunt worden gemaakt. Tijdens dit proces wordt de beelddrum ontladen, wat resulteert in een negatief beeldtype van de afdruk. De beeldtrommel wordt vervolgens met het tonerpoeder gedept. Het tonerpoeder kleeft alleen aan de onbelaste posities van de beelddrum. Daarnaast wordt de beeldtrommel verwarmd, waardoor het poeder aan het papier blijft kleven.

De printer wordt zowel voor privé- als voor professionele doeleinden gebruikt. Het gebruik ervan is echter veel gebruikelijker in een bedrijf dan in een huishouden, als het gaat om de hoeveelheid printers in het algemeen. Toch heeft meer dan 90 procent van de mensen vandaag de dag een printer. Afhankelijk van Afhankelijk van de gebruiksfrequentie van de printer zijn er ook overeenkomstige typen printers die geschikt zijn voor het betreffende gebruik.

Een printer is nodig voor iedereen die in principe ook een laptop of PC heeft en af en toe een afdruk op papier wil maken. Bovendien is de printer niet alleen nodig voor het printen maar ook voor het scannen van documenten. Toch kan een printer ook gebruikt worden om foto’s of afbeeldingen af te drukken. Voor privĂ©doeleinden wordt de printer iets minder gebruikt dan in een bedrijf. In een bedrijf wordt de printer dagelijks gebruikt.

Onze Top 10 – Een printer kopen

Nr. 1
[Epson] EcoTank L121 4-color A4 Ink Tank Printer ⭐Tracking⭐
Kundenbewertungen
[Epson] EcoTank L121 4-color A4 Ink Tank Printer ⭐Tracking⭐*
von Epson

Welcome toBeyond_theworld's storeBrowse around our store and find the most reasonable price :)[Epson] EcoTank L121 4-color A4 Ink Tank PrinterFeatures- Print speed of up to 9.0 ipm (black) and 4.8 ipm (colour)- Ultra-high page yield of 4,500 pages (black) and 7,500 pages (colour)- 2-year warranty or 20,000 pages, whichever comes first- Powered by Epson Heat-Free TechnologySpecificationsPrinter Typ...

 Preis: € 183,51 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Usato Anycubic LCD UV Resina Photon Stampante 3D Printer non viene riparato
Kundenbewertungen
Usato Anycubic LCD UV Resina Photon Stampante 3D Printer non viene riparato*

 
Descrizione:
Sistema operativo: ANYCUBIC Photon / Display: touchscreen da 2,8 pollici / Slicer Software: ANYCUBIC Photon Slicer / Connettività: USB
Pressare:
Tecnologia: LCD SLA / Sorgente luminosa: luce integrata UV (lunghezza d'onda 405 nm) / XY DPI: 47 um 2560 * 1440) / risoluzione asse Z: 1,25 um / risoluzione strato: 25 ~ 100 um / velocità di stampa: 20 mm / h / poten...

 Preis: € 59,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
ANYCUBIC i3 Mega S FDM 3D Drucker 210x210x205mm 3D Printer Gebraucht !
Kundenbewertungen
ANYCUBIC i3 Mega S FDM 3D Drucker 210x210x205mm 3D Printer Gebraucht ! *
von ANYCUBIC

ANYCUBIC i3 Mega S FDM 3D Drucker 210x210x205mm 3D Printer Gebraucht ! NOTIZ: (Bitte lesen Sie den Hinweis vor dem Kauf sorgfältig durch.)1. Dies ist eine gebrauchte Maschine, nicht sicher, ob sie normal funktioniert.2. Ohne PLA fehlt möglicherweise Zubehör.3. Kostenloses Zubehör wird nicht mitgeliefert.4. Rücksendungen werden nicht akzeptiert.5. Versand aus deutschem...

 Preis: € 88,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

 • Inkjetprinter: Een inkjetprinter drukt de afdruk af op het papier met een vloeibare inkt. De inkt wordt direct op het papier geperst door middel van zogenaamde klieren. Daarna droogt de inkt direct, zodat deze aan het papier blijft plakken. De inkjetprinter wordt meestal gebruikt voor privĂ©doeleinden, omdat er in kleinere hoeveelheden wordt geprint. Bovendien is de beeldkwaliteit van foto’s en teksten zeer goed. Bovendien kan een inkjetprinter ook worden gebruikt om op het oppervlak van dvd’s of cd’s te printen. Hiervoor is echter een speciaal oppervlak nodig. Vergeleken met andere printers zoals de laserprinter is de inkjetprinter iets lichter en kleiner.
 • Gelprinter: De Gelprinter is een alternatief voor de laserprinter, die meer geschikt is voor het kantoor. Het printen gebeurt met een gelgebonden inkt en niet met de gebruikelijke inkt of toner. Tijdens het drukproces wordt de gel gesmolten en komt de gesmolten vloeistof op het papier terecht. Vergeleken met laser- of inkjetprinters is de De printkop is veel groter in gelprinters. Het bedrijf Ricoh is de enige die een gelprinter aanbiedt en daarom zijn de cartridges voor deze printer vrij duur.
 • Laser- en LED-printers: De laserprinter is samen met de inkjetprinter een van de meest voorkomende typen printers. Vooral bij continu printen en in grote hoeveelheden is de laserprinter veel geschikter. Hoewel de aankoopprijs iets hoger is dan die van een inkjetprinter, zijn de vervolgkosten zeer laag. In het begin werd de laserprinter alleen gebruikt voor zwart-witafdrukken, maar vandaag de dag zijn er modellen te vinden die ook een goede kwaliteit kleurendruk kunnen bereiken. De kleurenprints met een inkjetprinter zijn echter veel beter dan de laserprinters. Vooral in een kantoor, waar veel geprint wordt, is een laserprinter geschikter dan een inkjetprinter. Bovendien wordt het type printer als snel gekenmerkt.
 • Dotmatrixprinter: Dotmatrixprinter is een type printer dat zeer oud is. De printer wordt ook wel een matrix printer genoemd. De printkop van de printer bestaat uit vele naalden. Voor de kleurendruk worden in totaal 24 naalden gebruikt en voor de zwart-witdruk worden 9 naalden gebruikt. Het bijzondere aan deze printer is dat er koolstofkopieĂ«n worden gemaakt. Dit type printer is vooral populair bij bedrijven of medische praktijken, omdat het papier eindeloos kan worden gebruikt.

Een printer wordt overal gebruikt waar afdrukken of scannen nuttig is. De printer kan zowel privé als in een bedrijf worden gebruikt.

Aan welke eisen een printer moet voldoen, hangt ook sterk af van hoe vaak hij wordt gebruikt. Als het alleen voor privé-doeleinden wordt gebruikt, waarbij van tijd tot tijd een pagina Bij het printen is een normale printer met inktcartridges perfect genoeg. Andersom werkt het in een bedrijf waar dagelijks een printer wordt gebruikt. Een laserprinter is geschikter en door het grote aantal printers veel goedkoper. Het hangt er ook van af of er meer in kleur of zwart-wit wordt gedrukt.

Voordelen van de inkjet printer:

 • Kwaliteit: De fotoafdrukken die door de inkjetprinter worden afgedrukt zijn van zeer goede kwaliteit.
 • Aankoopkosten: De aankoopprijs van dit type printer is lager in vergelijking met andere printers.
 • Het bijzondere aan inkjetprinters is dat ze zelfs op het oppervlak van dvd’s en cd’s kunnen printen.

Nadelen van de inkjet printer:

 • Hoge printkosten: Een van de grootste nadelen van dit type printer is dat de printkosten hoog zijn door dure cartridges.
 • Verstopping: De printkoppen van dit type printer kunnen sneller dichtslibben.
 • korte levensduur: Helaas hebben inkjetprinters een kortere levensduur dan andere soorten printers.

Voordelen van een laserprinter:

 • Snelheid: De printersnelheid is zeer hoog bij laserprinters. Andere printers kunnen deze snelheid niet overtreffen.
 • Lage printerkosten: Een ander voordeel van de laserprinter is dat de printkosten lager zijn in vergelijking met andere soorten printers.
 • Bereik van de toner: De voordelen op het gebied van printkosten en snelheid gelden vooral bij het afdrukken van foto’s en afbeeldingen.

Nadelen van een laserprinter:

 • aankoopkosten: In vergelijking met de inkjetprinter is de aankoopprijs van Laserprinter booster.
 • Slechtere kwaliteit: De kwaliteit van foto’s die met laserprinters worden afgedrukt is veel slechter dan die van andere soorten printers.
 • Geluidsemissie: Printen met een laserprinter is erg luid. Ook heeft de lucht in de kamer last van fijnstof.

Bij de aanschaf van een printer speelt de fabrikant een belangrijke rol, omdat de levensduur van een printer van een goede fabrikant langer is. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de printer van goede kwaliteit is, vooral als u afbeeldingen of foto’s wilt afdrukken. Een printer met een WLAN-verbinding is zelfs een goede tip, omdat je de printer kunt aansluiten op je smartphone.

Er zijn geen speciale innovaties op het gebied van printers.

 • HP-Hewlett Packard:
 • Canon:
 • Epson:
 • Konica Minolta:

 • Hewlett Packard: Hewlett Packard is een Amerikaans bedrijf dat bekend staat om zijn printer- en pc-productie. Hewlett-Packard wordt afgekort met de initialen „HP“.
 • Canon: Het Japanse bedrijf Canon werd in 1937 in Tokio opgericht. Canon is een van de grootste camerafabrikanten. Canon is onder andere ook een bekende fabrikant op het gebied van printers.
 • Epson: Het Japanse bedrijf, dat in 1942 in Nagano werd opgericht, is een van de grootste printerfabrikanten ter wereld.

Kopen op het internet en in speciaalzaken heeft zijn voor- en nadelen. In principe maakt het niet uit of de printer van het internet of van een vakhandelaar wordt gekocht. wordt gedekt. Tegenwoordig kunt u overal een garantie op het printerapparaat krijgen. Het is echter gemakkelijker om advies te krijgen in een speciaalzaak. Toch kunt u ook op het internet goede printers vinden. Het is nuttig om te vragen naar printertests op het internet en om de rapporten van andere mensen te lezen alvorens te kopen.

In 1950 vond Johannes Gutenberg de boekdrukkunst uit. Op dat moment kwam het eerste droge papier op de markt. Pas in 1959 werd het eerste volledig geautomatiseerde kopieerapparaat op de markt gebracht. De eerste typemachine werd echter gebouwd door Pellegrino Turri in 1808. Pas in 1937 werd het elektronische kopieerproces gepatenteerd. Dit alles was een basis voor de printer zoals we die nu kennen.

De prijzen kunnen van fabrikant tot fabrikant verschillen. Een HP – Color Laser Jet Pro M281fdw kost ongeveer Euro 303,94. Een printer van Canon Pixma MX925 All-in-One is beschikbaar op het internet vanaf Euro 210. De prijzen zijn niet anders in een speciaalzaak. Verder hangt het ook af van de opties die een printer moet hebben en het doel dat hij moet dienen. Een printer die verondersteld wordt een betere kleurkwaliteit van foto’s te bereiken is ook iets duurder dan een printer die alleen zwart-witafdrukken produceert.

Als u een printer wilt kopen, heeft u enkele accessoires nodig. Het hangt echter ook af van het type printer.

 • Inktjetprintercartridges
 • Kopieerpapier
 • mogelijk een fotopapiertje
 • Lasertoner voor de laserprinter
 • Thermisch transferlint voor het bedrukken van etiketten

Een goed alternatief voor de printer is de copyshop. Maar hier is de vraag of de wandeling in een copyshop ĂŒberhaupt loont of dat het beter is om een eigen printer voor thuis te kopen. Eerst moet je weten hoe vaak je ĂŒberhaupt afhankelijk bent van een printer. Als de printer minder vaak wordt gebruikt, dan is een bezoek aan een copyshop beter. Voor grotere hoeveelheden printers moet u echter overwegen uw eigen printer aan te schaffen. Een copyshop betaalt zich alleen uit als de printer thuis zelden of niet wordt gebruikt. Wie ĂŒberhaupt maar weinig afdrukt, moet zich liever onthouden van een aankoop van een printer.