Tuinhandschoenen

Gartenhandschuhe Arbeitshandschuhe Beethandschuhe Latexbeschichtet 4 GrößenMen Women Work Garden Gloves Anti Static Soft Thorn Proof Artificial Pigskin NEW
LinkGartenhandschuhe Arbeitshandschuhe Beethandschuhe Latexbeschichtet 4 Größen*Men Women Work Garden Gloves Anti Static Soft Thorn Proof Artificial Pigskin NEW*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnionLieferung in 5 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 3,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 6,18
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Gartenhandschuhe Arbeitshandschuhe Beethandschuhe Latexbeschichtet 4 Größen
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion
€ 3,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Men Women Work Garden Gloves Anti Static Soft Thorn Proof Artificial Pigskin NEW
VerfügbarkeitLieferung in 5 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 6,18
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Tuinhandschoenen

De beste tuinhandschoenen 2022 in vergelijking

Tuinhandschoenen test

Tuinhandschoenen zijn zeer nuttig omdat ze de handen beschermen tegen verwondingen en vuil. Vooral in de tuin komen vaak verschillende activiteiten voor, dus het is belangrijk dat de handen voldoende beschermd zijn. De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

Wat zijn tuinhandschoenen?

Tuinhandschoenen zijn gemaakt van verschillende materialen en hebben als taak de handen betrouwbaar te beschermen tegen verwondingen of vuil. Vooral bij het werken in de tuin is vaak een volledig gebruik van het lichaam nodig, waarbij de handen bijzonder gestrest zijn. Dit kan soms lelijke sporen achterlaten op de huid. Maar met de juiste handschoenen blijft de huid beschermd. Naast de juiste maat is het vingergevoel en de duurzaamheid een belangrijke factor, want ze moeten een tijdje meegaan en niet meteen na het eerste gebruik breken. Maar ze zijn ook een betrouwbare bescherming tegen de kou in de wintermaanden. Ze voorkomen ook dat er onnodig vocht op de huid terechtkomt, omdat dit op den duur zeer onaangenaam kan worden. Om te voorkomen dat de handen gaan zweten, is een hoog ademend vermogen bijzonder belangrijk. Om zelfs veeleisende werkzaamheden te kunnen uitvoeren, moeten handschoenen ook een overtuigend tastgevoel hebben, zodat bijvoorbeeld ook kleine voorwerpen zonder problemen kunnen worden vastgepakt. Versterkingen in het vingertopgebied kunnen hier zeer nuttig zijn.

Onze Top 10 – aanbeveling voor tuinhandschoenen

Nr. 1
Gartenhandschuhe Arbeitshandschuhe Beethandschuhe Latexbeschichtet 4 Größen
Kundenbewertungen
Gartenhandschuhe Arbeitshandschuhe Beethandschuhe Latexbeschichtet 4 Größen*
von Gartenhandschuhe

Gartenhandschuhe Arbeitshandschuhe Beethandschuhe Latexbeschichtet 4 Größen

Gartenhandschuhe Arbeitshandschuhe Beethandschuhe Latexbeschichtet 4 Größen

Kurzbeschreibung

Gartenhandschuhe Latexbeschichtet, Perfekter Schutz im Garten

Dank der Latexbeschichtung ist der Handschuh griffig und sor...

 Preis: € 3,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Men Women Work Garden Gloves Anti Static Soft Thorn Proof Artificial Pigskin NEW
Kundenbewertungen
Men Women Work Garden Gloves Anti Static Soft Thorn Proof Artificial Pigskin NEW*
von Unbranded

Features:
Materials: Our gardening gloves are made of soft artificial pigskin material and elastic cloth, it is wear-resistant and heat-resistant,
and durable. And provide ultimate protection when growing vegetables or rose gardens, preventing thorns, cuts and scratches.
One Size: One size is suitable for men and women. Durable gloves can protect your hands fr...

 Preis: € 6,18 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

De eisen

Voor de test van de tuinhandschoenen is vooral een hoogwaardig materiaal nodig, zodat een een veilige bescherming tegen verwondingen is gegarandeerd. De modellen mogen echter ook niet te dik zijn, omdat dit de draagbaarheid vermindert en het gevoel van aanraking verloren gaat. Ondanks een beschermingsmiddel moeten de handschoenen nog steeds soepel zijn in het gebruik. Met name het nitrilmateriaal kan in dit opzicht veel positieve punten scoren. Tijdens zware fysieke werkzaamheden mogen de handen niet zweten, daarom moet er waarde worden gehecht aan een ademende textielstof. Zolang de handen droog blijven, is het optimale draagcomfort gegarandeerd. Om ervoor te zorgen dat tuinhandschoenen zo lang mogelijk meegaan, moet er een overtuigende productiekwaliteit zijn. Daartoe moeten de naden netjes worden genaaid om te voorkomen dat ze openspringen. Vooral scheurvastheid is hier belangrijk.

Toepassingsgebied

In de tuinhandschoentest werden de modellen vooral gebruikt op het gebied van tuinieren. Ze dienen bijvoorbeeld als bescherming bij het knippen van rozen of hagen. Zo worden de handen veilig beschermd tegen verwondingen. Maar ze zijn ook een echte steun in de rug bij vuile activiteiten en zorgen ervoor dat de handen niet vuil worden. Maar de handschoenen kunnen niet alleen in de tuin hun werk doen, ze blijken ook zeer nuttig te zijn in het huishouden. Ook hier wordt gewerkt op plaatsen waar de handen moeten worden beschermd.

Geschikte alternatieven

Als er geen handschoenen beschikbaar zijn, of als er sprake is van allergieën voor bepaalde ingrediënten, kan een zogenaamde „fitnessgreepvulling“ als alternatief worden gebruikt. Dit is heel goed in staat om de palm en de rug van de hand te beschermen. Omdat de gebruikte materialen zeer elastisch zijn, kan het gebruikt worden voor verschillende activiteiten.

Fabrikant

Er zijn verschillende fabrikanten op de markt voor tuinhandschoenen. De belangrijkste verschillen tussen de modellen zijn op het gebied van de materiaalsamenstelling en voor het respectieve werkterrein. Hoe dikker de tuinhandschoenen zijn, hoe beter ze de handen beschermen tegen verwondingen. Bekende fabrikanten zijn Wolf, Bosch, KCL, British Garden, Florabest, Gardena, Spear & Jackson, Dehner, Kerbl en Connex.

Innovaties

Voor de test van de tuinhandschoenen is vooral een hoge mate van soepelheid vereist en is er een mix van verschillende materialen ontstaan. Dit zorgt ervoor dat de handschoenen enerzijds betrouwbaar de handen beschermen, maar anderzijds toch een goed draagcomfort bieden. Vooral het ademend vermogen speelt een belangrijke rol bij veeleisende activiteiten.

De voordelen

Tuinhandschoenen kunnen worden gebruikt voor alle tuinactiviteiten. Door een bepaalde materiaalkeuze kunnen ze voor bijna elk toepassingsgebied worden gebruikt. Veel modellen zijn ook machinewasbaar op 30 graden. Door een comfortabele stofkwaliteit is er een antislipoppervlak beschikbaar. De robuuste materialen zorgen voor een betrouwbare bescherming van de handpalm en de achterkant van de vingers. Dankzij de weinig vervuilende ingrediënten wordt de huid op de lange termijn niet aangetast. De keuze aan modellen op de markt is zeer groot, zodat er voor elke activiteit iets te vinden is.

Waar moet je op letten bij het kopen?

Bij het testen van tuinhandschoenen is het belangrijkste de juiste maat, want de handschoenen mogen niet te los zijn om een goed vingergevoel te garanderen. Als er bijzonder sterke bescherming nodig is, moeten de handschoenen dik genoeg zijn. Voor zeer zware fysieke activiteiten moeten de handschoenen ademend zijn, zodat het zweet snel en betrouwbaar kan worden afgevoerd. Als de modellen veelvuldig gebruikt moeten worden, is het aan te raden om modellen te gebruiken die afwasbaar zijn.

Nuttige accessoires

Enkele Fabrikanten rusten hun handschoenen uit met een speciale beschermende laag, dit om een betere griep mogelijk te maken. Dit kan zeer nuttig zijn, vooral voor zeer veeleisende activiteiten. Deze laag zorgt ook voor een langere levensduur van de handschoenen.