Tuintafel verlengbaar

vidaXL Tuintafel verlengbaar (110-160)x80x75 cm massief teakhout
LinkvidaXL Tuintafel verlengbaar (110-160)x80x75 cm massief teakhout*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 236,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
vidaXL Tuintafel verlengbaar (110-160)x80x75 cm massief teakhout
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 236,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Tuintafel verlengbaar

De dagen worden langer en ook warmer, waardoor het leven eindelijk terugkeert naar de buitenwereld en de mensen zich niet meer hoeven te verstoppen voor de kou in hun huis, maar weer meer tijd in de tuin hoeven door te brengen.
Dan begint het langzaam weer de geur van houtskool in de lucht te ruiken en kunt u zich samen met uw familie of vrienden op uw gemak stellen in de tuin. Nu is het altijd mogelijk dat er meer bezoekers komen dan verwacht, wat al snel kan leiden tot een ruimteprobleem omdat de tafel te klein is. In plaats van meerdere tafels van verschillende hoogte bij elkaar te schuiven, is er een veel betere en elegantere manier om een kleine tafel te hebben voor een klein gezin, maar tegelijkertijd een grote tafel voor grote vergaderingen en bijeenkomsten. We hebben het over een uittrekbare tuintafel. Een uittrekbare tuintafel is zeer praktisch, want als hij niet wordt uitgeschoven is het een kleine en traditionele tuintafel waar je jezelf comfortabel kunt maken. Als u echter meerdere gasten verwacht, kunt u deze tuintafel gemakkelijk en binnen enkele seconden uitbreiden tot een lange en grote tuintafel. Omdat deze uittrekbare tuintafel een zekere stabiliteit moet hebben, is hij normaal gesproken van hout en niet van kunststof.

In de tuin is het niet altijd zo dat er een terras of een stuk grond is dat een vlak oppervlak vormt waarop de tafel goed en stabiel kan staan. Hieruit Dit maakt het des te belangrijker dat de uittrekbare tuintafel aan een aantal eisen voldoet, waaraan op deze plaatsen moet worden voldaan voordat een dergelijke uittrekbare tuintafel wordt aangeschaft.
Allereerst is het belangrijk dat de tuintafel goed, stevig en stabiel op de grond staat, zowel wanneer deze niet is uitgeschoven als wanneer deze is uitgeschoven. Het moet niet wiebelen en het moet niet gemakkelijk zijn om te vallen. Het is ook belangrijk dat het met een bepaald aantal kilo’s kan worden geladen. Immers, als u met meerdere personen barbecuet of iets anders in de tuin eet, wordt de tuintafel meestal ruimschoots gedekt.
Last but not least moet een van de vereisten voor de uittrekbare tuintafel zijn dat deze eenvoudig en snel kan worden in- en uitgeschoven.

Zoals de naam van deze tabel al aangeeft en verraadt, wordt hij gebruikt in de buitenruimte. Meer precies, de tuintafel staat opgesteld in een tuin en kan daar zowel in de niet verlengde als in de verlengde staat gebruikt worden. Hoewel de tuintafel een tuintafel wordt genoemd, betekent dit niet dat deze niet in andere ruimtes kan worden gebruikt. U hoeft niet per se de uittrekbare tuintafel in de tuin op te zetten en te gebruiken, maar u kunt hem ook op een balkon plaatsen en daar dan uitbreiden als u meerdere personen hebt uitgenodigd.

Onze Top 10 – Uitschuifbare tuintafel

Nr. 1
vidaXL Tuintafel verlengbaar (110-160)x80x75 cm massief teakhout
Kundenbewertungen
vidaXL Tuintafel verlengbaar (110-160)x80x75 cm massief teakhout*

vidaXL Tuintafel verlengbaar (110-160)x80x75 cm massief teakhout
Deze verlengbare teakhouten tafel is perfect voor gebruik buiten en wordt de blikvanger van je tuin, terras of patio. Dankzij het speciale ontwerp kan deze rechthoekige eettafel verlengd worden tot maximaal 160 cm wanneer er extra ruimte nodig is. Dit teakhouten meubel is gemaakt van extreem duurzaam teakhout dat gewaterd, in de oven...

 Preis: € 236,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Als u geen uitschuifbare tuintafel heeft, maar u verwacht veel mensen die samen in de tuin willen zitten en eten, dan heeft u een goed alternatief nodig dat het mogelijk maakt om samen aan een tafel te zitten en te genieten van het mooie weer in de tuin of op het balkon. Hoewel een uittrekbare tuintafel de beste, eenvoudigste en vooral meest elegante mogelijkheid en variant is, is het ook mogelijk om meerdere verschillende tuintafels aan elkaar te rijgen tot een lange tafel. Bij dit alternatief bestaat echter altijd het gevaar dat de tafels verschillende hoogtes hebben en door bepaalde omstandigheden van elkaar gescheiden en verplaatst kunnen worden.

Er zijn veel verschillende fabrikanten op de markt die gespecialiseerd zijn in de productie van uittrekbare tuintafels. Dit betekent niet alleen dat de kopers een zeer ruime keuze wordt geboden, maar ook dat de modellen van de afzonderlijke fabrikanten worden getest in een zogenaamde tuintafel uittrektest. Door het testen en vergelijken van de verschillende fabrikanten heeft de Garden Table Extendable Test een lijst van fabrikanten die gespecialiseerd zijn in de productie van dergelijke uittrekbare tuintafels. Deze fabrikanten zijn onder andere Stern, Florabest, Obi, Hagebau, Vilana Merxx, Vida XL en Greenmotion.

Er zijn altijd innovaties op het gebied van uittrekbare tuintafels, waardoor klanten het gebruik en de bediening van de tafels zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Sommige tafels zijn uitgerust met een veersysteem, waardoor het mogelijk is om te snel in te klappen en zo ongelukken en verwondingen te voorkomen. Er zijn ook automatische tuintafels die zich met een druk op de knop automatisch in- en uitschuiven.

Als u via internet een uittrekbare tuintafel koopt, kunt u niet alleen zit comfortabel thuis en wacht op de pakketdrager, maar u kunt de goedkoopste prijs vinden door de aanbieders te vergelijken. Zo bespaart men geld met de aankoop en kan men voor de aankoop klantenevaluaties doorlezen, die de respectievelijke tuintafel uitschuifbaar evalueren en markeren.

De Uitbreidbare Tuintafel Test heeft een aantal criteria ontwikkeld waar u op moet letten bij de aanschaf van een Uitbreidbare Tuintafel. Allereerst moet u ervoor zorgen dat de tafel stabiel en robuust is en gemakkelijk, snel en zonder complicaties kan worden in- en uitgeschoven. Bovendien kunt u kiezen uit veel verschillende soorten hout of roestvrij staal. Net zo belangrijk is de vorm en de lengte van de tafel als deze niet wordt uitgetrokken en uitgeschoven. Last but not least kunt u kiezen of de tafel aan één kant, aan twee kanten of aan alle vier de kanten kan worden uitgetrokken.

Om de tuintafel te beschermen tegen regen, moet ma een dekzeil hebben om de tafel te beschermen. Het hout moet ook met de nodige zorg worden gereinigd en onderhouden.