Behangtafel

vidaXL Behangtafel Inklapbaar MDF en Aluminium Tafel Meerdere Afmetingen
LinkvidaXL Behangtafel Inklapbaar MDF en Aluminium Tafel Meerdere Afmetingen*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 95,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
vidaXL Behangtafel Inklapbaar MDF en Aluminium Tafel Meerdere Afmetingen
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 95,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Behangtafel Vergelijking

Het vinden van de juiste behangtafel

Wanneer het gaat om het renoveren van het appartement of huis en er een paar nieuwe behangpapieren moeten worden geplakt, wordt de behangtafel onder garantie gebruikt. Als het op het punt staat een nieuw behang aan de muur te brengen, moet de behangtafel worden gebruikt. De behangtafel is perfect geschikt om het behang aan de muur en het plafond te plakken. Ook al zijn er vandaag de dag al moderne vliesbehang op de markt waar u de pasta gewoon direct op de muur kunt aanbrengen, de behangtafel is nog steeds een praktische hulp bij het behangen.

De behangtafel als universeel hulpmiddel

In alle jaren dat de behangtafel bestaat, heeft het zich bewezen als een echt universeel gereedschap. De ambachtslieden gebruiken de tafel op veel verschillende manieren, ongeacht of de toepassing te maken heeft met behang, of er een grotere opslagruimte nodig is of dat de tafel nodig is als tafel in een ongemeubileerd nieuw gebouw. Zo’n behangtafel kan in een handomdraai worden uitgeklapt en opgezet en wordt daarom vaak gebruikt in de professionele sector. Voor het knippen en plakken van behang is er nauwelijks een betere tafelvariant. Op de behangtafel worden de behangstrips voorbereid op het gebruik. Een andere praktische hulp voor een behangtafel is een plakmachine, deze is bevestigd aan het hoofdeinde van de tafel en wordt gebruikt voor het versneld plakken van het behang, je trekt gewoon het behangweb door de plakmachine en er wordt een dun laagje pasta op aangebracht.

Onze Top 10 – behangtafel

Nr. 1
vidaXL Behangtafel Inklapbaar MDF en Aluminium Tafel Meerdere Afmetingen
Kundenbewertungen
vidaXL Behangtafel Inklapbaar MDF en Aluminium Tafel Meerdere Afmetingen*

vidaXL Behangtafel Inklapbaar MDF en Aluminium Tafel Meerdere Afmetingen
Deze inklapbare behangtafel, met handige liniaalmarkeringen op de zijkant, is ideaal voor een breed scala van toepassingen, zoals behang plakken, interieur inrichten, knutselprojecten, materiaal afmeten, en meer! De schragentafel heeft een frame dat is gemaakt van sterk en lichtgewicht aluminium en een gemakkelijk te reinigen...

 Preis: € 95,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Meer informatie over de behangtafel

De klassieke behangtafel zoals de meeste mensen die kennen bestaat uit drie multiplex platen, deze kunnen worden uitgeklapt en de tafel bereikt dan een grootte van 300 x 60 cm, een enorm werkoppervlak ontstaat zo in een mum van tijd en een behangstrook vindt daar voldoende ruimte. De drie multiplexplaten zijn met elkaar verbonden door middel van verbindingen, kunststof onderdelen en riemen en kunnen eenvoudig worden gevouwen of opengeklapt. Het frame waarop de tafel staat is meestal gemaakt van licht aluminium. De tafelbladen zijn voorzien van handgrepen aan de zijkanten en sommige hebben een metalen rand. Als de tafel opgevouwen is, kan hij als een grote koffer worden vervoerd. Er zijn ook kleinere behangtafels op de markt, deze bestaan uit slechts twee tafelelementen en bereiken in uitgeklapte toestand een lengte van slechts 2 meter.

Waar moet u op letten bij de aankoop van een behangtafel?

Wat betreft de kwaliteit zijn er natuurlijk ook verschillen, aan de ene kant zijn er de behangtafels van aluminium, meestal vind je ze in de bouwmarkten als multifunctionele tafels, deze zijn vaak zelfs in hoogte verstelbaar, een eenvoudige verzorging en bediening maken deze tafels aantrekkelijk. Verder zijn er de klassieke, veel robuustere tafelmodellen van massief houten platen en een stalen frame, maar de robuustheid is ook merkbaar aan het gewicht.

Hoe duur zijn behangtafels

Qua prijs vindt u al modellen die rond de 50 euro liggen, waarvan sommige nog goedkoper zijn. Een klassieke behangtafel in goede kwaliteit ligt eerder rond de 200 euro, maar deze tafels zijn vooral te vinden in de professionele sector.